ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δεν χάνει το ΑΠΟΕΛ ο «θείος»

Θα βρίσκεται στο ΓΣΠ στις 2 Δεκεμβρίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην Κύπρο αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου. Ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» θα βρίσκεται στο ΓΣΠ στις 2 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο δεν χάνει με τίποτα.

Ελπίζει να αποδεχτεί γουρλής για την Ομόνοια στο προσεχές ντέρμπι με τους «γαλαζοκίτρινους» έτσι ώστε να τερματιστεί επιτέλους αυτή η κάκιστη παράδοση των τελευταίων εξήμισι χρόνων. Το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα δει ένα νέο φετινό ρεκόρ προσέλευσης από τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο κ. Παπασταύρου έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες από την Αμερική μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας. Όμως, με την έλευση του στην Κύπρο θα έχει την ευκαιρία να κάνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις και για θέματα προγραμματισμού ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Στην ατζέντα του προέδρου της Ομόνοιας βρίσκονται κι άλλα σημαντικά θέματα όπως είναι τα βελτιωτικά έργα στο «Ηλίας Πούλλος» και το ιδιόκτητο γήπεδο, θέμα το οποίο έχει να αναλάβει προσωπικά και δεν αποκλείεται το ταξίδι του στην Κύπρο να φέρει νέες εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X