ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Βράζει ο «Λαός»

Αγωνιώδεις οι επόμενες ώρες για τους Ομονοιάτες…

24sports team

info@24sports.com.cy

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και οι χιλιάδες των Ομονοιατών κάθονται σ’ αναμμένα κάρβουνα καθότι οι εξελίξεις έτσι όπως αναδεικνύονται από τα Μέσα δεν μοιάζουν ευνοϊκές για την ομάδα τους.

Το ντιλ μεταξύ των διοικούντων του τριφυλλιού με τη διοίκηση της Πάφου για την παραχώρηση του καλύτερου παίκτη της φετινής σεζόν, προκαλεί εκνευρισμό στους οπαδούς της Ομόνοιας καθότι αντιλαμβάνονται ότι την υστάτη της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα χάσει τον καλύτερο της παίκτη.

Ο εκνευρισμός ανάμεσα στον κόσμο μεγεθύνεται αν λάβει κανείς υπόψη, ότι  πέραν των δημοσιογραφικών ρεπορτάζ (δες εδώ) δεν φαίνεται να υπάρχει ένα plan b ως προς το πώς θα ενισχυθεί η ομάδα ενόψει κιόλας των αγώνων του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ ενώ η μοναδική μεταγραφή της ομάδας για τον Ιανουάριο όχι μόνο δεν έχει αγωνιστεί ακόμη... οι φήμες τον φέρουν να παρατείνεται η απουσία του λόγω τραυματισμού που υπέστη.

Ανάμεσα στα πολλά φίδια που ζώνουν τον Ομονοιάτη είναι και η παθητική στάση που διατηρεί η διοίκηση της εταιρείας που τον τελευταίο καιρό μοιάζει να έχει ρίξει λευκή πετσέτα ως προς τις προσπάθειες που γίνονται για να μεγαλώσει η Ομόνοια.

Ο εκνευρισμός ή και η απόγνωση του κόσμου είναι μεταξύ άλλων εμφανής και στον διαδικτυακό κόσμο αφού εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται ότι οι Ομονοιάτες «βράζουν» περιμένοντας τις εξελίξεις.

Εάν η διοίκηση δεν φροντίσει ν’ ανατρέψει τα δεδομένα έτσι όπως προκύπτουν μέχρι στιγμής είναι δεδομένο ότι θα συναντήσει την απογοήτευση ή και την οργή των οπαδών που προς το παρόν παραμένουν καθηλωμένοι αναμένοντας τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου για τον φετινό χειμώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση