ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αποκαλύπτονται…

Σιγά, σιγά το μεταγραφικό πλάνο γνωστοποιείται

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Είμαστε που είμασε όλοι κόουτς… λογικό είναι, μες στον παραλογισμό ο καθένας να έχει την άποψη του για το πώς πρέπει να κινηθούν οι αρμόδιοι μεταγραφικά, προκειμένου έτσι η ομάδα να συνεχίσει στις ψηλές πτήσεις που ξεκίνησε από τον Αύγουστο και έπειτα.

Εδώ καλά, καλά ο καθένας γνωρίζει και θέλει το ακριβές χρονικό σημείο που πρέπει να γίνονται οι αλλαγές, στις μεταγραφές θα κολλάγαμε.

Πέραν όμως της πλάκας, είναι λογικό όσοι παρακολουθούν την ομάδα να μπαίνουν σιγά, σιγά στο τριπάκι των μεταγραφών αφού σε κανά 20ήμερο από σήμερα μπαίνουμε και επίσημα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο καθένας που λες έχει την άποψη του. «Η άποψη όμως είναι όπως η κωλοτρυπίδα… καθένας δηλαδή έχει από μια» έλεγε ο θρυλικός Κλίντ Ίστγουντ υποδυόμενος τον επιθεωρητή Κάλαχαν στην ταινία αρχές της δεκαετίας του 70’.

Και για να μη μπλέξουμε… τις απόψεις μας, είπαμε να το ψάξουμε από δω και από κει, μήπως καταλήξουμε στο τι θέλουν να κάνουν και πως θα πορευτούν στο παζάρι.

Έτσι και αλλιώς η ιστοσελίδα μας μέσω των ρεπορτάζ του Πέτρου Παπαγιώργη σας ενημερώνει καθημερινά γύρω από τα της ομάδας ενώ ως προς τις μεταγραφές μόλις χθες γράψαμε για το νεαρό τερματοφύλακα (δες εδώ) ενώ σήμερα αποκάλυψε τις προθέσεις τους για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ (δες εδώ). 

Κατ’ αρχή ν’ αναφέρουμε ότι οι θέσεις των 15 ξένων/ κοινοτικών είναι συμπληρωμένες αφού ο τραυματισμός του Ουζόχο που ήταν εγγεγραμμένος στον κατάλογο Β’ έφερε τον Φαμπιάνο που πήρε τη μια και τελευταία θέση στον κατάλογο Α’.

Άρα για να έρθει παίκτης πρέπει να αποχωρήσει. Τώρα ποιος και γιατί, ότι και να πεις μέσα είσαι. Προς το παρόν δεν βγάζουν κάτι προς τα έξω μήπως και προκαλέσουν ταραχή στα αποδυτήρια. Λογικό.

Με λίγα λόγια, η θέση του εξτρέμ που θα παίζει κυρίως αριστερά όπως και ο νεαρός πορτιέρο που θα εγγραφεί στο κατάλογο Β’ για να πλαισιώσει τον Φαμπιάνο μοιάζουν να είναι οι δύο σίγουρες κινήσεις. 

Από κει και πέρα, τι γίνεται; Εξ όσων έχουμε μάθει, αν είναι να γίνει τρίτη μεταγραφή θα γίνει για τη θέση του επιθετικού. Άμα είναι κιόλας και η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά τίτλου τότε δεν αποκλείεται να ψωνίσουν από υψηλό ράφι για τη θέση. Μένει ή φεύγει ο Μικού τη θέση την ενίσχυση του σέντερ φορ την έχουν στα υπόψη τους, χωρίς όμως τίποτα να θεωρείται δεδομένο.

Ως προς την θέση των χαφ για την οποία πολλοί ισχυρίζονται ότι επιβάλλεται να κινηθούν, προς το παρόν κάτι τέτοιο μοιάζει απομακρυσμένο.

Εκεί για το χώρο του άξονα υπάρχουν επιλογές αλλά οι της Ομόνοιας θεωρούν ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν κάποιο πίσω μήπως και προσθέσουν κάποιον άλλο. Κατελάρης, Κούσουλος, Ζόρντι, Βίτορ, Τιάγκο και Ορτέγκα θεωρούνται ως επαρκείς λύσεις από τους αρμοδίους για να πορευτούν μέχρι τέλος στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι πολλοί που λεν ότι το κέντρο της ομάδας είναι αργό και δεν βγάζει πολλά τρεξίματα ωστόσο μάλλον οι της Ομόνοιας θεωρούν ότι υπάρχει μπόλικη εμπειρία και οι υφιστάμενοι χαφ μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Συνοψίζοντας ο μεταγραφικός χειμώνας δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακός όσο ενδεχομένως επιθυμούν πολλοί από τους οπαδούς. Ο εντυπωσιασμός όμως για μια ομάδα σοβαρή όπως είναι η φετινή Ομόνοια δεν πολύ ταιριάζει, αφού αυτό που προέχει είναι η ουσία.

Και η ουσία όπως βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ σχετίζεται μ’ έναν εξτρέμ στ’ αριστερά, έναν νεαρό πορτιέρο και άμα το επιτρέψουν οι περιστάσεις φορ… και μάλιστα πρώτης επιλογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X