ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Ο αριστερός που θέλει διάβασμα!

«Βρήκαν» εξτρέμ και τον αξιολογούν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ενώ οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης αναμένονται σήμερα επιστρέφοντες από την Πράγα, η πορεία σχεδιασμού μπήκε σε νέα φάση. 

Το 24sports μαθαίνει ότι η Ομόνοια έχει εντοπίσει μια πολύ καλή περίπτωση αριστερού winger, - την καλύτερη μέχρι στιγμής- με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να πληροί τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί. Είναι μάλιστα σε καλή ηλικία ο παίκτης

Υπενθυμίζουμε ότι ο εκλεκτός δέον να έχει τις εξής ιδιότητες: Να παίζει καλά και στη γραμμή για… διαπλάτυνση της επίθεσης και παροχή περισσοτέρων επιλογών στην ομάδα όταν εκδηλώνει επιθετική λειτουργία.

Για την απόκτηση winger η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό, ανήκον στην κατηγορία των ψηλών συμβολαίων που διαθέτει

Να έχει επίσης καλό υπόβαθρο, άριστη επίδοση στο «ένας εναντίον ενός», να είναι γρήγορος και εκρηκτικός.

Ακόμη, να έχει την ποιότητα και την ικανότητα να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, να ντριμπλάρει τους αντιπάλους, να σερβίρει για τους συμπαίκτες του και γιατί όχι να σκοράρει.

Όπως έχουμε  ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την απόκτηση winger η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό, ανήκον στην κατηγορία των ψηλών συμβολαίων που διαθέτει.

Με την απόκτηση του εξτρέμ, του πορτιέρε ή του όποιου άλλου παίκτη - θυμίζουμε ότι η ένταξη παικτών προϋποθέτει και ισάριθμη αποχώρηση- θα κρατά «ζεστό» τον κόσμο και την ομάδα ζωντανή στους στόχους της.

Στην  αγωνιστική πτυχή,  ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός πλάνων είναι οι Χριστοφή και Περέιρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X