ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Από αλλού ήλθε η πρώτη μετεγγραφή

Η Δόξα ανακοίνωσε χθες για λογαριασμό των «πρασίνων» το Ζοέλ Περέιρα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας οι φίλοι της Ομόνοιας περίμεναν ανακοίνωση για απόκτηση ποδοσφαιριστή. Όπως περιμένουν κάθε μέρα εδώ και κάποιο διάστημα. Όμως έμειναν στην αναμονή. Για την ακρίβεια δεν έμειναν εντελώς στην αναμονή.

Ενημερώθηκαν για μια μετεγγραφή –την πρώτη- που πραγματοποίησε η ομάδα τους, αλλά από αλλού. Από τη... Δόξα Κατωκοπιάς όπου αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν.

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Joel Vieira Pereira». Αυτή ήταν η εισαγωγή στη χθεσινή ανακοίνωση της Δόξας με υποκείμενο τον ποδοσφαιριστή

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συμφωνίες, εντούτοις δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ίδια την Ομόνοια κανένας ποδοσφαιριστής. Ζοέλ Περέϊρα, Τιάγκο Φερέιρα και ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Σειρά προφανώς παίρνουν και κάποιοι άλλοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται από χθες το πρωί στην Κύπρο υποψήφιος προς απόκτηση ποδοσφαιριστής.

Από πλευράς Ομόνοιας εκφράζεται η πεποίθηση ότι δεν θα αργήσουν να κεφαλαιοποιηθούν οι προσπάθειες της ομάδας σχεδιασμού, με το διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού, Νίκο Χαραλαμπίδη να συστήνει κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου…. υπομονή.

Εν τω μεταξύ διατίθενται από την  Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας διαδικτυακά, αλλά από σήμερα  Πέμπτη (20/6) θα μπορεί ο κόσμος της Ομόνοιας να τα προμηθεύεται και από τα Εκδοτήρια της ομάδας.

-Ωράριο Εκδοτηρίων: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00 και Τετάρτη – Σάββατο 09:00 – 14:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X