ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Απαγόρευση εισόδου σε δύο άτομα

Μετά από επανάληψη παραβατικής συμπεριφοράς

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι έχει απαγορευθεί σε δυο άτομα η είσοδος στους αγώνες της ομάδας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, για παραβατική συμπεριφορά που επέδειξαν.

Συγκεκριμένα μετά από επριστατικά στους δύο αγώνες με τη Μίντιλαντ και μέσα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ταυροποιήθηκαν και τιμωρήθηκαν δύο πρόσωπα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε πως έχει απαγορευθεί σε δυο άτομα η είσοδος στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, για παραβατική συμπεριφορά που επέδειξαν.

Το ένα άτομο γρονθοκόπησε φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την FC MIDTJYLLAND. Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου και το υλικό μπορούμε να το δημοσιοποιήσουμε, εάν υπάρχει μια τέτοια επιθυμία. Σημειώνουμε πως στο άτομο αυτό είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου και κατά την περσινή σεζόν λόγω παραβατικής συμπεριφοράς, αλλά η ποινή του αναστάλθηκε μετά από απόφαση της Διοίκησης.

Το άλλο άτομο έριξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο που κτύπησε επιτηρητή στο «MCH Arena», κατά τη διάρκεια του αγώνα με την FC MIDTJYLLAND, συνελήφθη από την αστυνομία της Δανίας και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Σημειώνουμε πως και στο άτομο αυτό είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου και κατά την περσινή σεζόν λόγω παραβατικής συμπεριφοράς, αλλά η ποινή του αναστάλθηκε μετά από απόφαση της Διοίκησης.

Και τα δύο άτομα ενημερώθηκαν γραπτώς στις 20 Αυγούστου 2023.

Σε ανακοίνωση που εκδώσαμε στις 21 Ιουλίου 2023, μέσω της οποίας ενημερώναμε για την αναστολή της ποινής αποκλεισμού σε επτά φιλάθλους, επισημάναμε πως η Διοίκηση θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ενάντια στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογός. Δυστυχώς, δύο από τα άτομα αυτά με τη συμπεριφορά τους έθεσαν οι ίδιοι ξανά τον εαυτό τους εκτός των αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή μας είχαμε αναφέρει το πιο κάτω:

«Η Διοίκηση θα είναι αμείλικτη και θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλλουν την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια. Η βία, οι διαπληκτισμοί, ο εκφοβισμός, η πρόκληση υλικών και άλλων ζημιών, η ρίψη αντικειμένων και άλλες παραβατικές συμπεριφορές είναι πράξεις ξένες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καμία θέση δεν έχουν στη δική μας κερκίδα και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Διαβεβαιώνουμε ότι οι φίλαθλοι που θα συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, άμεσα θα αποβάλλονται από το γήπεδο. Οι ποινές θα είναι αυστηρές και παραδειγματικές».

Η Διοίκηση είναι υποχρεωμένη να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο καθώς έχει την ευθύνη να συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, ώστε το γήπεδο να αποτελεί ένα ασφαλές μέρος για όλους τους φιλάθλους, οργανωμένους, οικογένειες, παιδιά και συνταξιούχους. Έχει, επίσης, την ευθύνη να διασφαλίζει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαφυλάττει, εφαρμόζει και προωθεί όσα πρεσβεύει από ιδρύσεώς της.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη και δύσκολη θέση να λαμβάνουμε τέτοιες αποφάσεις.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας για την εντυπωσιακή του παρουσία και στα πρώτα φετινά παιχνίδια. Με όλους εσάς στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεπερνά κάθε δυσκολία και θα συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να γράφει ιστορία!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση