ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Άνοιξε ο φάκελος «τηλεοπτικά δικαιώματα»

Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στο παζάρι για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ακριβώς η υψηλού επιπέδου συμφωνία για την χορηγία της φανέλας από στοιχηματική εταιρεία (δες εδώ), δείχνει την διάθεση αλλά κυρίως το στάτους που βρίσκεται η Ομόνοια ως προς την εξεύρεση συνεργατών- χορηγών στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ο πήχης πια βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς η Ομόνοια ως το μεγαλύτερο μαγαζί πελατών στην Κύπρο, έχοντας κιόλας σταθεροποιηθεί αγωνιστικά στο κυνήγι των διακρίσεων σε Κύπρο και Ευρώπη, αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση και όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επόμενων χρόνων.

Ως γνωστό, η συμφωνία της Ομόνοιας με την Primetel ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται, με τις πληροφορίες μας ν’ αναφέρουν ότι ήδη οι της εταιρείας βρίσκονται στο παζάρι για την εξεύρεση συνεργασίας, αντάξια της αξίας του πράσινου οικοδομήματος.

Οι συζητήσεις με ενδιαφερόμενες πλατφόρμες έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς έχει πια ξεπεραστεί το στάδιο των βολιδοσκοπήσεων.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί ότι με βάση την υφιστάμενη συνεργασία της Ομόνοιας με την Primetel, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών διατηρεί το δικαίωμα να ματσάρει την όποια πρόταση κατατεθεί, αποκτώντας έτσι το προβάδισμα στο τραπέζι των συζητήσεων, νοουμένου ότι θα επιδιώξει την ανανέωση της συνεργασίας με νέους όρους και διαφορετικά εννοείται νούμερα.

Ενδιαφέρον πάντως για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας έχουν επιδείξει οι πλατφόρμες που διαμορφώνουν τον εγχώριο τηλεοπτικό χάρτη (CableNet, CytaVision).

Από κει και πέρα, στο τραπέζι ως σενάριο εξακολουθεί να υπάρχει και το ενδεχόμενο οι της Ομόνοιας να δημιουργήσουν την δική τους τηλεοπτική στέγη, κάτι που ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου δήλωσε ξεκάθαρα κατά τις αρχές του περασμένου Αυγούστου:

«Γίνονται σκέψεις για τα τηλεοπτικά. Μετά από κάποια γεγονότα που έγιναν με την Primetel. Κάναμε κάποιες κινήσεις για να δούμε την επόμενη μέρα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την Ομόνοια αν δεν συνεχίσουμε. Μπορεί να γίνει κάτι νέο και να μην είναι με τις υφιστάμενες πλατφόρμες. Μπορεί να πάμε μόνοι μας».

Οι της Ομόνοιας σε καμία περίπτωση δεν έχουν αγνοήσει την εν λόγω παράμετρο, αντιθέτως γίνονται όλες εκείνες οι διεργασίες που θα δώσουν την δυνατότητα στην Ομόνοια να αυτό- στεγαστεί τηλεοπτικώς εάν και εφόσον κριθεί ως η καταλληλότερη λύση. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση