ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιστορικό deal... για φανέλα

Το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως η Ομόνοια από τη Novibet

24sports team

info@24sports.com.cy

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Novibet γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα (δες ΕΔΩ) η Ομόνοια σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ. Η Novibet θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό των «πρασίνων» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η εν λόγω στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου και επέλεξε ως πρώτη χορηγική της συνεργασία την ομάδα της Λευκωσίας.

Πρόκειται για ένα απόλυτα κερδοφόρο deal για την Ομόνοια η οποία θα βάζει κάθε χρόνο στον τραπεζικό της λογαριασμό ένα αξιοσέβαστο ποσό για τα Κυπριακά δεδομένα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετησίως θα λαμβάνει ένα ποσό που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο ύψος χορηγίας στην... ιστορία της!

Ομιλούντες πάντα φυσικά για χορηγία φανέλας και όχι τηλεοπτικών δικαιωμάτων που τα ποσά είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

Δεν αποκλείεται δε να πρόκειται για την υψηλότερη συμφωνία που επετεύχθη από ομάδα γενικότερα. Θα μπορούσε κάποιος να ανατρέξει στην χορηγική συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Pari Match, που παρόλα αυτά δεν φαίνεται να αγγίζει το ποσό που θα λαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια η Ομόνοια.

Εννοείται πως σε αυτή την άτυπη λίστα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί το όνομα της Πάφου αναφορικά με κάποια ιλιγγιώδη ποσά που εξασφάλισε για τη φανέλα της. Τουλάχιστον όπως ανακοίνωσε η ίδια η Πάφος, θα βάζει στα ταμεία της πέραν του ενός εκατομμυρίου ανά έτος, σε μια συμφωνία που τότε είχε συζητηθεί έντονα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση