ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ανατροπή... με απώλειες

Βάζουνσ σε σκέψεις τον Αυγουστή

Η Ομόνοια κατάφερε να φέρει... τούμπα το παιψνίδι απέναντι στον Οθέλλο και έφυγε με μια σημαντική νίκη (2-1) από το «Αμμόχωστος» που την ανέβασε έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Ωστόσο οι «πράσινοι» μετρούν και απώλειες από τον σημερινό αγώνα. Συγκεκριμένα με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Άνταμ Μάθιους, το οποίο αποκόμισε από ένα μαρκάρισμα που είχε δεχθεί από τον Ανανγκ. Ο Ουαλός αντικαταστάθηκε στο 30ο λεπτό από τον Πάρη Ψάλτη και στην ομάδα της Λευκωσία θα αναμένουν τα νεότερα για την κατάσταση του.

Επιπλέον απαγορευτικό αριθμο κίτρινων καρτών συμπλήρωσαν οι Χαραλάμπους και Αλιούμ. Δύο από τους πρωταγωνιστές της Ομόνοαις στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα είναι διαθέσιμοι για ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Επομένως ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να αποφασίσει αν θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους με Νέα Σαλαμίνα ή Καρμιώτισσα.

Το «τριφύλλι» δέχτηκε και μια... τρομάρα στα τελευταία λεπτά όταν ο Νικόλας Παναγιώτου έμεινε στο ε΄δαφος μετά από απότομη «προσγείωση» του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κύπριος αμυντικός μετά από δύο λεπτά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να μην αντιμεωπίζει κάτι το σοβαρό.

Παντελής Παντελή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση