ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ακόμα ελπίζει για κόσμο στο Γιουρόπα η Γρανάδα

Το παλεύει για να παίξει με κόσμο

24sports team

info@24sports.com.cy

Παρά τη σχετική απαγόρευση της κυβέρνησης, η Γρανάδα δεν έχει χάσει ακόμα την πίστη της ότι θα μπορέσει να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της στους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εκ των αντιπάλων της Ομόνοιας, διά στόματος του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Φερνάντεθ Μοντερρούμπιο, διεμήνυσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μπορέσει να ανοίξει τις πόρτες του «Λος Κάρμενες» για τον κόσμο της, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως η UEFA έχει δώσει το «ΟΚ» για να υπάρχει στο γήπεδο κόσμος που να αντιστοιχεί στο 30% της χωρητικότητας του γηπέδου.

«Περιμένουμε οδηγίες ή την έγκριση για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Η θέση μας είναι ότι αν οι υγειονομικές αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μας ανησυχεί το ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο. Τα πρωτόκολλα είναι αρκετά πολύπλοκα. Θα το οργανώσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να έχουμε κόσμο το συντομότερο. Δεν ξέρω αν θα είναι στο πρώτο, στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

Να σημειώσουμε ότι η Ομόνοια θα δώσει το εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Γρανάδα στις 26 Νοεμβρίου, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων. Αυτό είναι το δεύτερο προγραμματισμένο εντός έδρας παιχνίδι για την ισπανική ομάδα, αφού στις 29 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται, βεβαίως, ότι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν θα ταξιδέψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση