ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ακιντόλα, Ακιντόλα...Ακιντόλα

Και με Ασάντε… ο Νιγηριανός παραμένει στόχος

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ήρθε που λες ο Γκανέζος θα πάει να βρει τους Λάρκου και τον Μπεργκ, τους ιατρούς, τους εργοφυσιολόγους και άμα όλα παν καλά θα σταθεί ενώπιον του τριφυλλιού για να βγάλει την πρώτη επίσημη φωτογραφία του ως παίκτης του τριφυλλιού. Καλά δεν τον έστησε ο φωτογράφος και αυτός εγγράφηκε (δες εδώ) αλλά δεν έχει σημασία. Μην παραξενευτείς αν ειναι και καλά σε φυστική κατάσταση να πάει Πολωνία και γιατί όχι να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Όσο τον είδα στο Youtube, μοιάζει τόσο καθαρό δεξί εξτρέμ όσο ένα γερμανικό λυκόσκυλο που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί ανά το παγκόσμιο. Τουλάχιστον στο βίντεο που τον παρακολούθησα. Δεξιά, ταχύς, με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια, διεισδυτικός και τελειώνει φάσεις.

Είναι γνωστό ότι οι υπεύθυνοι, αναζητούν στην πιάτσα, τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Ασάντε, ο άλλος είναι χαφ που θα αυξήσει τις επιλογές στον άξονα και ο τρίτος είναι… μάντεψε.

Δεξί, δεξί εξτρέμ. Μόνο που τα βίντεο των παικτών ανταποκρίνονται τόσο στην πραγματικότητα όσο τα δελτία ειδήσεων τη σύγχρονη εποχή. Λογικό… και εγώ να δημιουργήσω βίντεο για την αφεντιά μου θα φτιάξω το μαλλί μου ωσάν και είμαι μοντέλο της Vidal Sassoon. Και αντί για κατσαρό, ηλεκτρίκ μαλλί ωσάν και τελείωσαν τα χάπια μου, να παρουσιαστώ με μπούκλες φωτεινές ωσάν και είμαι γιος Ελλήνων θεών.

Αυτά σου λέω για να καταλάβεις ότι ένα βίντεο δεν συμβαδίζει σώνει και καλά με την αλήθεια. Μιλώντας για τον Ασάντε, μπορεί να φαίνεται καθαρό δεξί εξτρέμ αλλά στην Ομόνοια, οι αρμόδιοι θα του φορέσουν την πράσινη φανέλα έχοντας στο μυαλό τους, ότι μπορεί να βοηθήσει και αριστερά της επίθεσης και από τον άξονα πίσω από ή ακόμη και μπροστά στην κορυφή.

Με λίγα λόγια, για να μην σε μπερδέψω άλλο, δεν είναι ο αντί- Ακιντόλα. Δεν είναι το εξτρέμ που θα σπαταλήσουν τη μια εκ των τριών μεταγραφών τους.

Είναι γνωστό ότι οι υπεύθυνοι, αναζητούν στην πιάτσα, τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Ασάντε, ο άλλος είναι χαφ που θα αυξήσει τις επιλογές στον άξονα και ο τρίτος είναι… μάντεψε.

Ακιντόλα, Ακιντόλα, Ακιντόλα. Δεν τα παρατάν, δεν τον βγάζουν εκτός πλάνου, αυξάνουν την πρόταση τους στους Δανούς και ο Μπεργκ περιμένει πως και πως, μήπως και ξανά ανταμώσει με τον αγαπημένο του παίκτη. Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μίντιλαντ μπορεί να σημαίνει και πολλά, μπορείς όμως και τίποτα (δες εδώ), συνεπώς για να επιμένουν κάτι θα γνωρίζουν περισσότερο.

Η απόκτηση του Νιγηριανού εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα στον προγραμματισμό, τείνοντας να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα χρονικά σήριαλ που έχουν γίνει ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Για να μην ξεχνάμε, η εκκρεμότητα με τον Αφρικανό, κρατά εδώ και πέντε μήνες, οπότε και μας κτύπησε την πόρτα ο κωρονοϊός.

Οι φήμες δε, έχουν να λένε ότι ο Νορβηγός είναι τόσο κολλημένος με τον 24χρονο ακραίο, επιβεβαιώνοντας έναν άγραφο κανόνα που φέρει τους πολύ σπουδαίους να διακατέχονται από εμμονή. Οι φήμες επίσης λένε ότι το «κόλλημα» του Μπεργκ συμμερίζεται και ο ίδιος ο Παπασταύρου ο οποίος δεν έχει κανένα ενδοιασμό να δώσει τα περισσότερα λεφτά που έδωσε για παίκτη προκειμένου να τον φέρει στο Ηλίας Πούλλος.

Η υπόθεση Ακιντόλα έχει περάσει όλο αυτό τον καιρό από σωρεία εναλλαγών, σχετικά με το πόσο εφικτή είναι η απόκτηση του από το τριφύλλι. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η επιθυμία των αρμοδίων να τον επαναφέρουν Λευκωσία για να παίξει επιτέλους μπροστά από τον Μαυρία, τον Χούμποτσαν και όπως είδαμε και στην Πάφο, τον Κούσουλο.

Τι και αν ήρθε ο Ασάντε, τι και αν το σήριαλ κρατά πέντε μήνες, τι και αν είμαστε 22 μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, το μοναδικό δεδομένο που δεν έχει αλλάξει είναι τ’ όνομα που εδώ και καιρό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας… Ακιντόλα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X