ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ψάχνει ένα Μποτεάκ στα αριστερά!

Αυτό επιδιώκει η ομάδα σχεδιασμού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Χθες αναφερθήκαμε στα χαρακτηριστικά του πορτιέρε που ψάχνει η Ομόνοια για τον Ιανουάριο.

Έχει όμως καταρτιστεί και μία λίστα με συγκεκριμένες επιλογές που θα επεξεργαστεί με λεπτομέρεια η ομάδα σχεδιασμού για να καταλήξει στον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει άλλη μια θέση. Αυτήν του αριστερού μεσοεπιθετικού.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απόκτηση winger η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό, καθόλου ευκαταφρόνητο

Πέραν τούτου η ομάδα σχεδιασμού έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί παιχνίδια στο εξωτερικό με τα μάτια στραμμένα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν στη λίστα.

Σήμερα το 24sports αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του winger που ψάχνουν οι της Ομόνοιας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Νορβηγός κόουτς και οι επιτελείς του αναζητούν παίκτη που να αγωνίζεται στα αριστερά και να παίζει στη γραμμή (στον «ασβέστη» όπως έλεγε χαρακτηριστικά και ο Ανδρέας Μουσκάλλης) γιατί αυτό –η... τάση προς τη γραμμή - είναι ένα στοιχείο που λείπει αυτήν τη στιγμή από την ομάδα.

Επίσης στοχεύουν σε ποδοσφαιριστή με πλούσιο (για τα δικά μας δεδομένα) υπόβαθρο, άριστη επίδοση στο «ένας εναντίον ενός», γρήγορο και εκρηκτικό. Με άλλα δηλαδή λόγια ζητείται ένας Ερικ Μποτεάκ στην αριστερή πλευρά. 

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απόκτηση winger η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό, καθόλου ευκαταφρόνητο.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προετοιμάζονται με ένα και μόνο προφανή στόχο. Να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας, που ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά πάει στο ΓΣΠ για το κέρδος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Υπομονή...

Υπομονή...

Αινιγματικό μήνυμα από τον Νιγηριανό τερματοφύλακα
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X