ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Του γυαλίζει ο Εζρά, αλλά…

Ο Ρόνι Λέβι βλέπει θετικά το συμπατριώτη του, όμως υπάρχει συμβόλαιο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δημοσιεύτηκε προχθές είδηση –σε παρασκηνιακή στήλη- περί ενδιαφέροντος του Ρόνι Λέβι για το Χεν Εζρά. Ψάξαμε το θέμα και διαπιστώσαμε ότι όντως ισχύει το ενδιαφέρον του Ισραηλινού τεχνικού που εργάζεται τώρα στη Μπειτάρ Ιερουσαλήμ για το συμπατριώτη του. Ο συμπατριώτης του όμως διατηρεί διετές συμβόλαιο με την Ομόνοια.

Άρα για να γίνει η συνεργασία των δυο πραγματικότητα υπάρχει εμπόδιο. Για την ώρα το ενδιαφέρον είναι …ακαδημαϊκό. Δεν έχει γίνει κάτι που να δίνει πρακτική μορφή στο ενδιαφέρον αυτό, αλλά και να γίνει κάτι τέτοιο η Ομόνοια με βάση τη γνωστή της τακτική δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσει. Πάντως με βάση τις πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Ομόνοια να ψάξει για ακραίο μεσοεπιθετικό.  Σε τέτοια περίπτωση ο Χεν Εζρά φέρεται ως υποψήφιος για αποχώρηση.

Ξεκουράζονται οι ποδοσφαιριστές κατά το Σαββατοκύριακο. Από αύριο η προετοιμασία για το δύσκολο ματς στο Παραλίμνι θα εισέλθει στην τελική της ευθεία. Οι Φεντόρ Μίκου και Μαρίνος Τζιωνής, ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος και είναι αρκετά πιθανό να είναι στην αποστολή για το ματς με την ΕΝΠ, μετά από καιρό.

Απουσιάζουν οι Γιάννης Κούσουλος, Χάρης Μαυρίας, Ανταμ Λανγκ (o Ούγγρος αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό με αντίπαλο την Ουρουγουάη) Χαράλαμπος Κυριακίδης, Ανδρόνικος Κακουλλής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X