ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα τύμπανα του πολέμου

Άνοιξαν μέτωπο οι δηλώσεις Σταύρου Παπασταύρου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Χείμαρρος ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου στην εκπομπή «Total Green» που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα της PrimeTel.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας ήταν ασυνήθιστα καυστικός αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλλά, (μίλησε για ρεζιλίκια εκ μέρους του), απάντησε σε έντονο ύφος στον Τιμούρ Κετσπάγια για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι, ενώ εριξε ...καρφoβελόνες για τον πρόεδρο της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου, σχετικά με την κατάληξη της μετεγγραφής του Φράνσις Ουζόχο. κατηγορώντας τον ότι του ζήτησε μαύρο χρήμα για να γίνει η μετεγγραφή.

Εχει ξαναπροβεί σε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο Σταύρος Παπασταύρου, (αυτά περί τιμοκατάλογου για παράδειγμα), αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, εκτοξεύοντας σοβαρές κατηγορίες.

Σε μια κατηγορία Ομονοιατών οι τοποθετήσεις του προέδρου προκάλεσαν ικανοποίηση, γιατί θεωρούν ότι αυτά τα πράγματα εκφράζουν το αίσθημα αντίστασης του μέσου οπαδού κατά εκείνων οι  οποίοι επιβουλεύονται τα συμφέροντα της ομάδας, που χρόνια τώρα υφίσταται αδικίες, ούσα στριμωγμένη στον τοίχο. Όχι κατ’ ανάγκη αδικίες στον στενό αγωνιστικό τομέα, αλλά στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό φάσμα.

Μια άλλη μερίδα βλέπει με περισσότερο σκεπτικισμό τα λεχθέντα, όχι με την έννοια της αμφισβήτησης, αλλά με την έννοια της τακτικής. Αν δηλαδή μια κατά μέτωπο σφοδρή επίθεση όπως τη χθεσινή, ήταν υπό τις περιστάσεις επιβαλλόμενη.

Η ουσία είναι μία. Ο Σταύρος Παπασταύρου χθες με τις δηλώσεις του λειτούργησε σαν σπινθήρας σε μια κατάσταση που δεν ήταν και η πλέον ήρεμη. Οι θιγόμενοι από τα λεχθέντα ετοιμάζονται για σθεναρή απάντηση.

Ήδη ο Κώστας Χριστοδούλου κου έστειλε γραπτή απάντηση. Και κατά που φαίνεται έπεται συνέχεια.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X