ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πρωταθλητές στην επιμονή

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας σχεδιασμού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Φώτης Παπουλής και Κίκο έχουν ενταχθεί στην Ομόνοια, αποτελούντες μέχρι τώρα τα νέα πρόσωπα στην ομάδα της Λευκωσίας. Δυο κινήσεις που πέρασαν στην τυπική τους μορφή σχεδόν αμέσως η μία μετά την άλλη.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού. Ανάμεσα στις προτάσεις, συνεχώς προκύπτουν περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Κάποιες δε προχώρησαν σε ένα βαθμό, αλλά ακόμη δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει αποτέλεσμα, ούτε στις περιπτώσεις των Νταβίντ Ακιντόλα και Φρανσίς Ουζόχο. Εχουμε παραθέσει αμέτρητες φορές τα δεδομένα και  θεωρούμε μάταιο να το αποπειραθούμε ξανά. Το…νέο είναι ότι έχει συμπληρωθεί ο δανεισμός και των δύο ποδοσφαιριστών στο «τριφύλλι».

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση στον τομέα της ενίσχυσης, χρονικά δεν γεννά πίεση και δεν δημιουργεί  βιασύνη. Είναι επίσης γεγονός ότι με βάση το τι έχουμε δει από πέρυσι μέχρι και σήμερα, τα μέλη της ομάδας σχεδιασμού της Ομόνοιας, όταν στοχεύσουν κάπου συγκεκριμένα είναι… πρωταθλητές στην επιμονή. Μέχρι τώρα πάντως το φαινόμενο λειτουργεί θετικά.

Συνεχίζονται σε διπλή μορφή οι προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος». Από την ερχόμενη Δευτέρα (6/7) το σκηνικό θα μεταφερθεί στην ορεινή και δροσερή Κυπερούντα, για δυο βδομάδες, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί σε αθλητικό κέντρο στη Σλοβενία.

Όπως έχουμε αναφέρει σε χθεσινό ρεπορτάζ, στη χώρα που βρέχεται από την Αδριατική θάλασσα θα γίνουν μεταξύ άλλων δυο δυνατά φιλικά. Ενα με την Ουγγρική Φερεντσβάρος και άλλο ένα με Κροατική ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X