ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Προς το παρόν… αδιέξοδο

Αβεβαιότητα επικρατεί για το θέμα του Φάνου Κατελάρη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η είδηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας με αντικείμενο τη διαφωνία μεταξύ της Ομόνοιας και του Φάνου Κατελάρη στο οικονομικό σε διαπραγματεύσεις που έγιναν για την πρόωρη ανανέωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο, πλευρών (συμφωνία που προνοεί τριετές συμβόλαιο με την άσκηση του δικαιώματος ανανέωσης στην Ομόνοια για άλλο ένα) είναι αποτέλεσμα επαφών που έγιναν τον τελευταίο καιρό και χθες έφθασαν στο -μη αίσιο- τέλος.

Ο Φάνος Κατελάρης διατηρεί συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το 2020 και το Δ.Σ. της ομάδας επιθυμεί να τον κρατήσει για περισσότερα χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος». Έτσι οι δύο πλευρές άρχισαν εδώ και κάποιο διάστημα κύκλο επαφών για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, με τον ποδοσφαιριστή να απαντά δύο φορές αρνητικά στο «τριφύλλι», το οποίο του πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας με αυξημένες απολαβές.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι οι απολαβές του πρέπει να είναι μεγαλύτερες από αυτές που του προσφέρονται από την εταιρεία

Ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι οι απολαβές του πρέπει να είναι μεγαλύτερες από αυτές που του προσφέρονται από την εταιρεία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας η διαφορά δεν είναι αμελητέα.

«Take it or leave it»

Οι άνθρωποι της Ομόνοιας  θεωρούν τις απαιτήσεις του υπερβολικές και έχουν κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να ανέβουν ούτε σεντ στο ποσό της προσφοράς τους. Άλλωστε κάτι διαφορετικό δεν θα ήταν λογικό. Το να επανέλθει δηλαδή με τρίτη πρόταση η Ομόνοια. Η θέση του ΔΣ είναι ( το γράφουμε Αγγλιστί για να γίνει πιο παραστατικό) «Take it or leave it».

Εφόσον ο ποδοσφαιριστής επιμένει και δεν προβεί σε κίνηση σύγκλισης απόψεων τότε το όνομα του θα περιληφθεί στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι υπό παραχώρηση.

Με βάση το τι αφήνεται να νοηθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος ομάδας ή ομάδων για την απόκτηση του. Εφόσον υπάρξει κάτι τέτοιο η Ομόνοια θα το μελετήσει. Στο πρόσφατο παρελθόν πάντως υπήρξε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από ομάδες του εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X