ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Που ρίχνει το βάρος στις μετεγγραφές

Τρέχει να προλάβει εν πολλοίς συμπληρωμένη την προετοιμασία

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το μεγαλύτερο βάρος στην προσπάθεια ενίσχυσης στην Ομόνοια πέφτει σε συγκεκριμένες θέσεις όπου εντοπίζονται τα κενά και υπάρχει άμεση ανάγκη για την κάλυψή τους.

Όταν γράφουμε «ανάγκη» εννοούμε ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η Ομόνοια θα πρέπει να έχει προχωρήσει στις βασικές προσθήκες, δίνοντας στον προπονητή τα κατάλληλα εφόδια για να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα τέλη Ιουλίου.

Ανάγκη υπάρχει στη θέση του φορ. Και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι ικανότατοι κυνηγοί, αλλά χρειάζεται και τρίτος με διαφορετικά χαρακτηριστικά,  (αναφερθήκαμε χθες εκτενώς επί τούτου), του κεντρικού αμυντικού, (υπάρχει κενό με την αποχώρηση του Εκτορ Γιούστε), και των wingers, όπου μόνο ο Λοΐζος Λοΐζου μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού.

Τα άκρα είναι όπως ήταν όλη τη χρονιά. Αποψιλωμένα σε μεγάλο βαθμό από πλευράς ποιότητας. Γίνονται επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και υπολογίζεται ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η Ομόνοια θα έχει καταλήξει σε συμφωνίες.

Και βεβαίως δεν σημαίνει πως οι πρώτες μετεγγραφές θα αφορούν τις συγκεκριμένες θέσεις. Γιατί η σειρά των μετεγγραφών στο ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της φύσης της συγκεκριμένης διαδικασίας, δεν είναι προκαθορισμένη.

Άλλωστε αυτό που θα πρέπει διαφοροποιήσει τα πράγματα σε σχέση με τις πρόσφατες μετεγγραφικές περιόδους δεν είναι μόνο η έλευση, (επί τέλους), αρκετών παικτών ικανών να τραβήξουν το βάρος πρωταγωνιστικών στόχων, αλλά και η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις ενίσχυσης κάτι που επίσης εξέλειπε την τελευταία διετία αφού οι επαφές γίνονταν σε ρυθμό χελώνας και κατέληγαν –όσες κατέληγαν - την υστάτη της μετεγγραφικής περιόδου.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση