ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: «Παίζουν» δυο τερματοφύλακες

Όλα εξαρτώνται από το χρόνο απουσίας του Φαμπιάνο Ριμπέιρο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο μήνας έχει φθάσει στην εικοστή του μέρα. Η Ομόνοια δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει μετεγγραφή για τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάνο Ριμπέιρο, που θα μείνει εκτός για ένα μήνα τουλάχιστον έχει προκαλέσει δυσκολίες στον μετεγγραφικό σχεδιασμό και βέβαια προστίθεται στις δυσκολίες που υπήρχαν στις κινήσεις που είχαν αποφασιστεί αρχικά.

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη οπότε θα κομίσει και τα νέα από το Πορτογάλο γιατρό

Θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας στα σίγουρα Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες μας ο ποδοσφαιριστής έχει εντοπιστεί και οι επαφές είναι εντατικές. Όταν αποκτηθεί –είναι σίγουρο αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς–ενδεχομένως να μην είναι ο μόνος. Αυτό θα γίνει –να αποκτηθούν δηλαδή δύο τερματοφύλακες- αν η αποχή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο επιμηκυνθεί πέραν του ενός μηνός. Αν δηλαδή ο παίκτης απουσιάσει για δύο μήνες η και περισσότερο διάστημα για παράδειγμα τότε θα αποκτηθεί και δεύτερος κήπερ. Αν οι παίκτες που θα αποκτηθούν είναι κατάλογου Α’ η Β’ δεν υπάρχει απάντηση. Γιατί και ο Φρανσίς Ουζόχο καταλόγου Β’ είναι!

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη οπότε θα κομίσει και τα νέα από το Πορτογάλο γιατρό. Νέα που δεν αλλάζουν τη γνωμάτευση. Ενδέχεται όμως να επιμηκύνουν το διάστημα αποχής του παίκτη.

Προπόνηση στα τυφλά!
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα τυφλά. Γιατί δε ξέρουν αν θα παίξουν την Τετάρτη η υη Κυριακή ! Εννοείται ότι αυτό το πρόβλημα δεν αφορά την Ομόνοια μόνο

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση (εκτός και αν συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών) είναι την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον Ερμή, στον επαναληπτικό του 5-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X