ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Όχι, δεν κόλλησε η βελόνα του Μπεργκ

Ο Γιάννης Κούσουλος παίρνει τα εύσημα γιατί τα αξίζει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πάλι μίλησε με επαινετικά λόγια για το Γιάννη Κούσουλο ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις που παραχώρησε στο OFC TV.Για τις αλλαγές που άλλαξαν την εικόνα του ματς με τη Δόξα είπε το εξής: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν ήταν σημαντικό, όμως σίγουρα η εμφάνιση μας ήταν καλύτερη όταν κάναμε αλλαγές. Ο Κούσουλος τα πήγε καλά όταν μπήκε στο γήπεδο, ο Κακουλλής πέτυχε ένα ωραίο τέρμα και ο Λοΐζου μας βοήθησε όταν κέρδισε το πέναλτι».

Την αλήθεια είπε ο Νορβηγός κόουτς περιλαμβάνοντας και την παρουσία του Γιάννη Κούσουλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται θετικά στο διεθνή ποδοσφαιριστή ο Χένινγκ Μπεργκ, ενώ όπως θυμάστε  στις προηγούμενες του δηλώσεις τον απεκάλεσε μηχανή.

Απλώς ο άνθρωπος θέλει να επαινεί τον ποδοσφαιριστή γιατί το αξίζει και από την άλλη να τον τονώνει

Όχι δεν κόλλησε η βελόνα ταυ Νορβηγού. Απλώς ο άνθρωπος  κρίνει πρέπον να επαινεί τον ποδοσφαιριστή γιατί το αξίζει και από την άλλη να τον τονώνει. Δεν υπάρχει πιο τονωτική ένεση για  να ποδοσφαιριστή από το να εισπράττει τα καλά λόγια του προπονητή του.

Στο προχθεσινό ματς ο Γιάννης Κούσουλος έθεσε τη σφραγίδα τιυ. Μπήκε στο γήπεδο πάτησε γερά και με σιγουριά. Με την ποιότητα, τις σωστές τοποθετήσεις, το ζήλο και το πείσμα του και τον αγωνιστικό του τσαμπουκά κέρδισε μάχες και έδωσε οντότητα στη γραμμή των χαφ που μέχρι εκείνη στιγμή ήταν μέσα στην πλαδαρότητα. Ήταν μια από τις κύριες …αιτίες που ο αγώνας άλλαξε φορά και έκλινε προς την Ομόνοια.

 Ο Γιάννης Κούσουλος δείχνει να συνεχίζει από κει που τελείωσε πέρυσι ενώ έθεσε υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα στο ματς της Τετάρτης που θα γίνει στο Ερεβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X