ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ο στόχος, το όραμα, η διεκδίκηση

Ερχεται άλλο ένα ματς, άλλη μία μάχη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τραυματίας –δυστυχώς για πολύ καιρό- ο Ερνστ Ασάντε, (όλα να πάνε καλά…Ασα), πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Λοίζου Λοίζου, εκτός ομάδας και οι Τόμας Χούμποτσαν, Μίκαλ Ντούρις και Κικο. Τέσσερις σίγουροι απόντες για το Σαββατιάτικο (7.30μμ) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση και ένας…μάλλον.

Με μόλις τέσσερα ματς να μένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και με την Ομόνοια ούσα στην πρώτη θέση, μόνο ένας ανόητος η φοβικός άνθρωπος θα σκοτιζόταν για τις απουσίες σε σχέση με την έκβαση του ματς (φοβικό άτομο είναι αυτό που βιώνει ένα δυσανάλογο φόβο σε σχέση με το ερέθισμα και τον αντικειμενικό κίνδυνο που διατρέχει από αυτό).

Τα στοιχεία που απαιτούνται για να έρχονται τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι η ικανότητα, η σωστή διαχείριση, η αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα

Αυτή την ώρα, το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι στο πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Μετά από έντεκα χρόνια έχουν φθάσει πολύ κοντά στον τίτλο και δεν θέλουν… να χάσουν το δρόμο.

Ο στόχος, το όραμα, η διεκδίκηση είναι…παρόντα. Τα στοιχεία που απαιτούνται για να έρχονται τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι η ικανότητα, η σωστή διαχείριση, η αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα.

Μάρκο Τσέποβιτς, Ερικ Μποτεάκ, Φώτης Παπουλής, και Μαρίνος Τζιωνής στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Πλην του Σέρβου που ήταν ενδεκαδάτος, οι λοιποί μπήκαν ως αλλαγή και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να επανέλθουν στην εντεκάδα στο ματς του Σαββάτου

Το πλέον ευχάριστο ηταν το, μήνυμα από το Γάλλο που ήταν για καιρό στο περιθώριο και παρά την έλλειψη αγώνων παρουσιάστηκε σε εξαιρετικη κατάσταση (σε σχεση με αυτή τη ελειψη) και έδειξε ότι στα κρίσιμα ματς που μένουν είναι…παρών.

Η πολύ καλή του παρουσία μάλιστα του… απένειμε και το τίτλο του FONBET MVP για τον αγώνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση