ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Νέα ομάδα, διψασμένος κόσμος

Με αλλαγμένο πρόσωπο εισέρχεται στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι», ενώ ο κόσμος ανυπομονεί για το καλύτερο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ένα πράγμα επιθυμεί σφόδρα ο κόσμος της Ομόνοιας. Την αναγέννηση της ομάδας του. Για την ώρα επιθυμεί κάτι πιο ειδικό. Τη νίκη στην αυριανή πρεμιέρα στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα. Παράλληλα θέλει να τη δει και να τη χαρεί. Είναι αλήθεια ότι αυτό το πράγμα, που παλιά ήταν ρουτίνα, το έχει σχεδόν ξεχάσει.

«Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Κάποιοι παίκτες ήρθαν αργότερα στην ομάδα, αλλά δούλεψαν πολύ σκληρά και είναι κοντά στους υπόλοιπους». Αυτά είπε μεταξύ άλλων στις χθεσινές του δηλώσεις στο ο Χένινγκ Μπεργκ στο OFC Tv. Ούσα λοιπόν σε ετοιμότητα η Ομόνοια καλείται να παρουσιάσει ένα πρόσωπο που θα της επιτρέψει να κάνει μια καλή αρχή απέναντι σε ένα αντίπαλο που παρουσιάζεται ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι.

Οι Μποτεάκ και Ορτέγα είναι σε θέση να βγάλουν εβδομήντα λεπτά

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Νορβηγού ειδικότερα, -είπε για παίκτες που δεν ήταν απο την αρχή με την ομάδα- οι Μποτεάκ και Ορτέγα είναι σε θέση να βγάλουν εβδομήντα λεπτά,  ενώ  λιγότερο χρόνο επιτρέπουν οι δικές του δυνάμεις στον Μικού.

Οι φίλοι της ομάδας που περιμένουν πως και πως να δουν την ομάδα τους να κάνει αυτήν την καλή αρχή, θα έχουν στη διάθεσή τους 3500 εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα του σταδίου και σε περίπτωση που εξαντληθούν τότε θα τους παραχωρηθούν άλλα 3000 εισιτήρια για τη Βόρεια κερκίδα. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, τότε αυτά θα διατίθενται από τα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν από τις 17:30.

Χθες η διάθεση διήρκησε ένα δίωρο και δεν μπορεί να γίνουν προβλέψεις για το πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Σήμερα θα είναι καθαρότερη η εικόνα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X