ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Να συνεχίσει το σερί

Με μυαλό και αυτοπεποίθηση συναντά σήμερα την ΑΕΛ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που έχει, να ισοβαθμίσει με τον Άρη στην τέταρτη θέση και να βλέπει ψηλότερα.

Όπως έχει λεχθεί και γραφεί πολλάκις δεν υπάρχει εύκολο ματς. Άρα και το σημερινό (7μμ) στο ΓΣΠ είναι δύσκολο. Ακριβώς αυτά είπε και ο Γιανίκ Φερέρα στις καθιερωμένες του τοποθετήσεις πριν από κάθε ματς.

Εδώ και καιρό απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών

Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Ομόνοιας για να κερδίσουν το ματς, το ξέρουν πολύ καλά. Μόνο ένα να μην ξεχνούν: Εδώ και καιρό απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών. Φτάνουν αυτές που έζησαν και αυτοί και ο κόσμος.

Ο Γιανίκ Φερέρα έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Ισμαήλ Σράντι. Το αν θα τον χρησιμοποιήσει, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει Ο Γιάννης Κούσουλος επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Φώτης Παπουλής και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Βελγοισπανός θα διατηρήσει τη διάταξη των τελευταίων πετυχημένων εμφανίσεων. Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο στο τέρμα, μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ψάλτης, Λανγκ, Μίλετιτς, Κίτσος, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Μπασιρού, Κούσουλος, στα δεξιά ο Μπάρκερ, στα αριστερά ο Μπρούνο και δυάδα στην κορυφή οι Ανσαριφάρντ Κακουλλής.

Το παρόν του λαού

Η ανοδική πορεία της ομάδας, σε συνδυασμό με την παρατηρούμενη ζήτηση των πακέτων εισιτήριων που εξέδωσε η Ομόνοια για την τετράδα των αγώνων που θα γίνουν στο ΓΣΠ,  οδηγούν στην έκφραση της εκτίμησης ότι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της πρωτεύουσας θα είναι σήμερα μαζικότερη σε σχέση με αυτήν που παρατηρήθηκε στα πρόσφατα ματς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση