ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Must win» και τίποτα άλλο

Έτσι είναι το ματς της Κυριακής

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η έλλειψη βαθμολογικών περιθωρίων και ο μονόδρομος της νίκης για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την «Πάφος FC» δεν φορτώνει με άγχος τους παίκτες της Ομόνοιας.

Η έλλειψη βαθμολογικών περιθωρίων και ο μονόδρομος της νίκης είναι η ωμή αλήθεια. Κι ουδείς στην ομάδα –προπονητής παίκτης- μπορεί να την αρνηθεί. Αντίθετα ο καθείς οφείλει, να την αποδεχθεί. Και να την διαχειρισθεί επιτυχώς. Με απλούστερα λόγια; «Must win» και μόνον, ο αγώνας που έρχεται.

Η εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ δεν επιτρέπει σιγουριά σκέψεων, για κατάκτηση της νίκης, αλλά υποβάλλει και επιβάλλει ρεαλιστική αισιοδοξία περί αυτής (της νίκης).

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ομάδας που θα σπρώξει τους παίκτες για τη νίκη. Εκτιμάται ότι στις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας θα βρεθούν πάνω από δώδεκα χιλιάδες ενθουσιώδεις και ανυπομονούντες για τη νίκη, Ομονοιάτες. Δεν αρκεί όμως ούτε η τεράστια θέληση ούτε οι ζεστές εκδηλώσεις των φιλάθλων. Απαιτούνται οι ...ψυχές των παικτών.

Ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου δουλεύει το πλάνο νίκης για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Ανταμ Λανγκ, Μορέτο Κασάμα και Φρανσίς Ουζόχο. Οι Κασάμα και Λανγκ αναμένεται πως θα προπονηθούν με την ομάδα σήμερα και ο Ουζόχο την Παρασκευή».

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμό ο Γουίλι Σεμέδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το Κυριακάτικο ματς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση