Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Goal n Roll» ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Η ποιότητα της ομάδας βγαίνει στο γήπεδο, είμαστε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και είμαστε στην 1η θέση, ότι και να σημαίνει αυτό. Δείχνει η ομάδα ότι έχει αυτοπεποίθηση, με απουσίες και μη παίρνει αυτό που θέλει. Είναι η καλύτερη Ομόνοιατων τελευταίων χρόνων. Φάνηκε και στο παιχνίδι με την περσινή πρωταθλήτρια. Εκείνο που την κάνει καλύτερη είναι το ρόστερ αλλά και ο προπονητής κάνει τη διαφορά τόσο στη διαχείριση όσο και στο πλάνο ανά αγώνα. Είναι καλύτερη αυτή η Ομόνοια και πιστεύω πιο σταθερή από την Ομόνοια που πήρε το πρωτάθλημα. Η καλύτερη μεταγραφή για φέτος είναι ο Χένινγκ Μπεργκ.
Για το συμβόλαιο του Γιόβετιτς που λήγει το καλοκαίρι: «Ήδη η ομάδα προγραμματισμού μιλά με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια αλλά αυτό γίνεται αθόρυβα. Έχουμε ήδη ανακοινώσει την επέκταση με Κουλιμπαλί. Η Ομόνοια ακολουθεί μια επαγγελματική διαδικασία με όλους το ίδιο».
Για την υπόθεση Λοίζου αν ήταν η πιο δύσκολη υπόθεση: «Έγινε αχρείαστη συζήτηση και οι δηλώσεις Μπεργκ ήταν ξεκάθαρες και φανέρωσαν ποια ήταν η πραγματικότητα. Εμπιστεύομαι τη διαδικασία που ακολουθεί η ομάδα με όλους».

































