ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Μήνας φωτιά ο Δεκέμβριος

Καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα τραχύ πρόγραμμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Tο πότε θα γίνει παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ισοδυναμεί για την ώρα με ...τον τετραγωνισμό του κύκλου, αλλά αυτό δεν αφορά τους παίκτες της Ομόνοιας που παραμένουν σε εγρήγορση καθώς έχουν ενώπιον τους το εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Το πρώτο από μια σειρά αγώνων που χαρακτηρίζεται από σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Θυμίζουμε το πρόγραμμα: ΑΕΛ – Ομόνοια (5/12), Ομόνοια – Καιράτ (9/12), Ομόνοια – ΑΕΚ(13/12), Δόξα – Ομόνοια (19/12), Ομόνοια – ΑΕΛ (22/12 εξ αναβολής). Μήνας-φωτιά ο Δεκέμβριος Πέντε ματς μέσα σε 17 μέρες.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΛ ουδόλως ενδιαφέρουν τους πράσινους

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΛ ουδόλως ενδιαφέρουν τους πράσινους που έχουν ένα και μόνο στόχο για το ματς που έρχεται. Να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι  των δυνατοτήτων τους. Αν αυτό μετατραπεί σε πραγματικότητα στο χορτάρι του Τσιρείου, τίποτα και κανένας δεν τους σταματά.  Ο στόχος, που είναι η πρόσθεση τριών βαθμών στη συνολική συγκομιδή δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί.

Αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Φουάντ Μπασιρού ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να διεκδικήσει θέση στην 11άδα.

Το θέμα Ζιόρντι Γκόμεθ έχει ήδη ξεκαθαρίσει με τον Ισπανό να είναι διαθέσιμος αφού δεν συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνος του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι την Κυριακή, η τεχνική ηγεσία αναμένεται ότι θα έχει στη διάθεση της όλους τους παίκτες πλην τους Εκτορ Γιούστε, Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Γιάννη Κούσουλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση