ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με γνώση, ευθύνη και ορμή

Συναντά την ΑΕΛ στη Λεμεσό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Άλλο ένα σημαντικό ματς περιμένει σήμερα (5μμ) την Ομόνοια στην πορεία διεκδίκησης του τίτλου. Αντίπαλος είναι η ΑΕΛ στη Λεμεσό. Ομάδα συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη, ομάδα προπονητή- Ντούσαν Κέρκεζ- που προβάλει απαίτηση νίκης.

Αυτά είναι στα μυαλό των παικτών της Ομόνοιας που είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη για να συνεχίσουν την πορεία πρωταθλητισμού και όχι απλώς για να αντιδράσουν στο τι έγινε την περασμένη Κυριακή στο ΓΣΠ.

Η ανταπόκριση στις συνθήκες του αγώνα εξαρτάται από τους ιδίους τους παίκτες

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με Ακιντόλα και φωνή λαού

Η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ και αυτό καλείται να το παρουσιάσει στο γήπεδο παίζοντας το γνωστό συνδυαστικό ποδόσφαιρο που παρασύρει τον (κάθε) αντίπαλο, αναγκάζοντας τον σε δεύτερο ρόλο.

Η ανταπόκριση στις συνθήκες του αγώνα εξαρτάται από τους ιδίους τους παίκτες.

Το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ δεν περιλαμβάνει για δευτερη φορά φέτος ένα βασικό παίκτη, τον Ζιόρντι Γκόμες, ενώ ήλθε και η ατυχία με το Μαρίνο Τζιωνή που ένοιωσε ενοχλήσεις και δεν είναι στη αποστολή. Πιθανότερο σχήμα: Παντίλιμον κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακ, στο κάντρο οι Β.Γκόμες, Κούσουλος, Τιάγκο, στην επίθεση, οι Ακιντόλα στα δεξιά, Μποτεάκ στα αριστερά, Νταρμπισαιαρ στην κορυφή. Ενδεχομένως ο Γάλλος να είναι στον άξονα και ο Τιάγκο στο αριστερό άκρο.

 Η ένθερμη συμπαράσταση του πράσινου λαού θεωρείται δεδομένη. Μέχρι στιγμής, το «τριφύλλι» έχει διαθέσει πάνω από 1500 εισιτήρια για την αναμέτρηση. Θα διατίθενται και σήμερα εισιτήρια στο γήπεδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<