ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Με Μπεζούς …σπριντάρει για άλλους

Αναγκαστικά το «τριφύλλι» ανεβάζει ρυθμό στην ενίσχυση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η απόκτηση ενός βασικού δημιουργικού μέσου που «φώναζε» ως ανάγκη εδώ και καιρό, τελικά έγινε …επίσημη χθες. Δέκα δηλαδή μέρες πριν το ματς με τη Γάνδη και είκοσι πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Ο Ρομάν Μπεζούς αποτελεί τη 5η μεταγραφή των πρασίνων. Ο Ουκρανός διεθνής αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει ψηλό κασέ ήταν ελεύθερος από τη Γάνδη από την πρώτη Ιουλίου και είχε προταθεί πριν από κάποιο διάστημα στην Ομόνοια, που στη συνέχεια βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν αποφάσισε τελικά να προχωρήσει για τον αποκτήσει, προσφέροντας του το ψηλό συμβόλαιο.

Το κυριότερο προσόν του Ουκρανού διεθνή είναι ότι βλέπει γήπεδο. (vision το λένε στο χωριό μου). Διαθέτει εξαιρετική μακρινή και φυσικά κοντινή μπαλιά, πολύ καλή ντρίμπλα, στο δε κοντρόλ είναι άριστος με τη μπάλα να φαίνεται ότι είναι «κολλημένη» στο πόδι του.

Έχει πολύ καλά κτυπήματα στα στημένα, είναι γρήγορος σε μεγαλύτερη απόσταση αλλά έχει και καλή επιτάχυνση.

Έχει πολύ καλό μακρινό δυνατό σουτ, είναι aggressive στο παιχνίδι του και έχει καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διαθέτει ο 31χρονος Ουκρανός είναι ότι αφήνει σφραγίδα στο παιχνίδι. Αρκετές φορές που περνούσε στο παιχνίδι ως αλλαγή (από τις 26 ο περσινές του συμμετοχές οι 17 ήταν ως αλλαγή) με τις κινήσεις του άλλαζε τα δεδομένα.

Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Βελγικό πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου στο ματς με τη Γκενκ. Το επίπεδο της ετοιμότητας του θα κρίνει την πρώτη του εμφάνιση στο τριφύλλι.

Θυμίζουμε ότι στην καριέρα του, το νέο απόκτημα της Ομόνοιας σε 396 αγώνες στα πρωταθλήματα της Ουκρανίας και του Βελγίου αλλά και στις διοργανώσεις της UEFA μετρά 64 τέρματα και 50 ασίστ.

 Ο μετεγγραφικός μηχανισμός της ομάδας …σπριντάρει αυτές τις μέρες για να κλείσει και άλλες μετεγγραφές με την κίνηση για σέντερ φορ να είναι η πολυαναμενόμενη. Χθες εμφανίστηκε το όνομα του Καρλίτος, που όπως όμως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ είναι δύσκολη περίπτωση. Για να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός. Με βάση το τι λέχθηκε επίσημα οι υπεύθυνοι προγραμματισμού ψάχνουν για έναν επιθετικό, έναν μέσο box to box και έναν αριστερό μπακ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση