ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η τριάδα πίσω που δεν άλλαξε

Τρεις αμυντικοί παρόντες και στα τέσσερα ολόκληρα ματς πρωταθλήματος

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Έχοντας διανύσει τέσσερεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στην Ομόνοια βλέπουμε τρεις παίκτες με απόλυτη συμμετοχή. Τους Ανταμ Λανγκ, Γιαν Λέτζιακς και Ανταμ Μάθιους. Έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς χωρίς να γίνουν αλλαγή. Ανήκουν και οι τρεις στην αμυντική γραμμή.

Ας δούμε τα πράγματα κάπως πιο αναλυτικά αναφέροντας και τις …μη Κυπριακές συμμετοχές των τριών παικτών, τομέας όπου ο Ανταμ Λανγκ αγωνιζόμενος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από όπου κατάγεται, έχει στατιστικά σούπερ.

Αρχίζουμε δικαιωματικά από αυτόν και τον άθλο του

Αρχίζουμε δικαιωματικά από αυτόν και τον άθλο του. Κατέγραψε έξι ενενηντάλεπτα στο Nations League (διπλοί αγώνες με Αγγλία Ιταλία Γερμανία).

Ο Μαγυάρος μπακ της Ομόνοιας στον συγκεκριμένο πολύ δύσκολο όμιλο πήρε την πρωτιά στις κερδισμένες μονομαχίες με ποσοστό 79.31%, είχε δηλαδή 4.55 κερδισμένες μονομαχίες ανά παιχνίδι!

Τα της Κύπρου, που είναι και το αντικείμενο του ρεπορτάζ, ακολουθούν. Μετρά τέσσερα ενενηντάλεπτα στο Κυπριακό πρωτάθλημα-(Ακρίτας, ΑΕΚ, Απόλλωνας, ΕΝΠ), ένα στο Europa League (Σέριφ) και άλλα 29’ σαν αλλαγή στο ματς με τη Σοσιεδάδ.

 Ο Γιαν Λέτζιακς που παρεμπιπτόντως με τη μέχρι τώρα απόδοση του δεν έχει φθάσει στα στάνταρτ της δυνατοτήτων του, έχει «γράψει» τέσσερα ενενηντάλεπτα στο Κυπριακό πρωτάθλημα (Ακρίτας, ΑΕΚ, Απόλλωνας, ΕΝΠ) και τρία ενανηντάλεπτα στο Europa League (με Γάνδη δυο αγώνες, και ένας με Σέριφ)

Ο Ανταμ Μάθιους, που δείχνει θαυμαστή σταθερότητα απόδοσης μέχρι τώρα, έχει στο ενεργητικό του τέσσερα ενενηντάλεπτα στο Κυπριακό πρωτάθλημα, (Ακρίτας, ΑΕΚ, Απόλλωνας, ΕΝΠ), και τέσσερεις αγώνες στο Europa League Με Γάνδη δυο αγώνες, ένα με Σέριφ και ένα με Σοσιεδάδ. Στους τρεις πρώτους ήταν βασικός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση