ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η σωστή όψη

Δυο οι ερμηνείες της παρουσίας στην επανάληψη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια εισήλθε χθες στην τετράδα του κυπέλλου και περιμένει αντίπαλο. Εξήλθε ισόπαλη (1-1) με τη Δόξα και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου ματς.

Η απόδοση της ομάδας στο πρώτο μέρος ήταν καλή, όχι όμως στο δεύτερο, παρά το ότι ο αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Ναι, δεν έπαιζαν βασικοί αλλά όσοι έπαιξαν είναι ποδοσφαιριστές… χρησιμότητας

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με το εισιτήριο ανά Χ-είρας

Ήταν μη αναμενόμενη η παρουσία, γιατί συνήθως  σε τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη ομάδα κάνει κουμάντο και τελειώνει το ματς χωρίς μπουρδούκλωμα. Και αν υπάρξει απρόοπτο, το ξεπερνά με την ανωτερότητα της. Χθες δεν έγινε αυτό. Η Δόξα παρά το ότι είναι κατώτερη ομάδα, ούσα επί πλέον με δέκα παίκτες, είχε το επάνω χέρι στο δεύτερο μέρος, που ήταν λειψή.

Το «διάβασμα» του ματς έχει δυο οπτικές γωνίες. Η μια όψη είναι αυτή που εκφράζεται με το ότι η ομάδα στην επανάληψη ανέκοψε ρυθμό σκοπίμως, έχουσα στο μυαλό ότι η πρόκριση κρίθηκε και ότι το Σάββατο υπάρχει ένα σημαντικό ματς πρωταθλήματος. Έτσι κράτησε δυνάμεις.

Η άλλη όψη είναι αυτή που εκφράζεται με το ότι ομάδα συνεχίζει να κινείται σε επίπεδα αγωνιστικής ύφεσης.

Ναι, δεν έπαιζαν βασικοί, αλλά όσοι έπαιξαν είναι ποδοσφαιριστές… χρησιμότητας. Και οι μικροί. Το ρόστερ δεν είναι το βαθύτερο που υπάρχει. Άρα δεν πρέπει να περνά εντελώς στο ντούκου η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος.

Μακάρι η σωστή όψη να είναι η πρώτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X