ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
38° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Εξετάζει μετακόμιση σε ΓΣΖ, αν…

Το πρόβλημα με τον ΓΣΠ αναγκάζει τους «πράσινους» να σκεφτούν εναλλακτικές επιλογές

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Την ώρα που το θέμα των κινήσεων ενίσχυσης της ομάδας έπρεπε να κυριαρχεί ενόψει της έναρξης της σεζόν και δη του ματς με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ, όπου η πρόκριση έχει τεράστια σημασία, δυστυχώς υπάρχει ένα άλλο θέμα που απασχολεί. Όχι βέβαια τον κόσμο –τον κόσμο απασχολεί η ενίσχυση της ομάδας- αλλά τη διοίκηση.

Είναι το προκύψαν με τη συνεργασία με το ΓΣΠ. Όπως είναι γνωστό η Ομόνοια απέστειλε επιστολή προς τον ΓΣΠ όπου ζητά τροποποίηση όρων συνεργασίας και ειδικότερα ζητά πιο ευνοϊκούς (όρους) για αυτήν. Οι του ΓΣΠ δεν θέλουν να ακούσουν ούτε κουβέντα επί τούτου.

Όπως πληροφορούμαστε οι της Ομόνοιας δεν κάνουν πίσω

Η Ομόνοια ζητά να της παραχωρηθεί το δικαίωμα εκμετάλλευσης του κυλικείου του γηπέδου όταν αγωνίζεται στο ΓΣΠ, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι το ΓΣΠ προβαίνει σε υπερχρεώσεις απέναντι της στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας και ζητά μείωση των. Το θέμα βέβαια δεν είναι τωρινό. Είχε αναφυεί και πέρυσι και μετά σίγησε.

Όπως πληροφορούμαστε οι της Ομόνοιας δεν κάνουν πίσω. Θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε το θέμα να φθάσει μέχρι τη (κατ’ αυτούς) δικαίωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια είναι αποφασισμένη να αλλάξει έδρα αν δεν υπάρξει συμφωνία στο θέμα της διαχείρησης του γηπέδου με το ΓΣΠ. Ήδη υπάρχει προσανατολισμός προς επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα προς το νέο ΓΣΖ.

Στο επιχείρημα που προτάσσεται από τον κόσμο της ομάδας - ο κόσμος στην πλειοψηφία του δεν το βλέπει με τον τρόπο που το βλέπει η διοίκηση και  θεωρεί ότι η Ομόνοια αυτουποβιβάζεται με μια τέτοια κίνηση (είχε τεθεί και πέρυσι το επιχείρημα όταν υπήρξε η πληροφορία ότι η Ομόνοια σκεφτόταν να φύγει από το ΓΣΠ και να πάει στο «Αμμόχωστος»), το αντεπιχείρημα της διοίκησης είναι ότι κάτι τέτοιο –δηλαδή η μετακόμιση- θα είναι κάτι το προσωρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν τη εβδομάδα ενδεχομένως να γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στη διαφορά.

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια οφείλει στο ΓΣΠ ένα ποσό γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση