ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Ελεγχόμενη επίθεση»

Αν ο Ελ Αραμπί δεν σκοράριζε λίγο πριν το τέλος θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός ήταν χθες καλύτερος από την Ομόνοια και κέρδισε δίκαια. Κρατούσε μπάλα, εκτός των 2 γκολ είχε και αρκετές καλές ευκαιρίες (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι συνολικές τελικές ήταν 17-5 υπέρ του) και δεν απειλήθηκε από την Ομόνοια. Ο Σα ήταν θεατής του ματς, σε αντίθεση με τον Φαμπιάνο που ήταν ο καλύτερος της Ομόνοιας.

Όμως το ένα γκολ προήλθε από ένα πέναλτι που όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό δεν ήταν – ο Μπεργκ, όπως και όλοι μας υποθέτω, ρωτά γιατί υπάρχει το VAR- και το άλλο στις καθυστερήσεις. Αν ο Ελ Αραμπί δεν σκοράριζε λίγο πριν το τέλος, θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα. Είδατε πόσο ανακουφίστηκαν οι του Ολυμπιακού  με αυτό το γκολ.

Αν ο Ελ Αραμπί δεν σκοράριζε λίγο πριν το τέλος θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το όνειρο δεν έσβησε

Είναι πεντακάθαρο ότι την Τρίτη στο ΓΣΠ η Ομόνοια θα πρέπει να παίξει καλύτερα αν θέλει να έχει πιθανότητες πρόκρισης. Ει δυνατό να ακουμπήσει το εκατό τοις εκατό της απόδοσης της. Αυτό σε μια ομάδα συμβαίνει λίγες  φορές το χρόνο. Την Τρίτη ας είναι η μια από αυτές τις φορές. 

Αυτό βέβαια περιλαμβάνει και το  ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα επίπεδα να μην χάσουν καθόλου την προσοχή τους γιατί με ομάδες όπως ο χθεσινός αντίπαλος μπορεί να το πληρώσουν ανά πάσα στιγμή.

 Ασφαλώς και η Ομόνοια θα παίξει διαφορετικά από ό,τι στον Πειραιά όπου φυσιολογικά έδωσε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Οφείλει αλλά και εκ των πραγμάτων επιβάλλεται ,να είναι πιο δημιουργική. Όχι όμως ανεξέλεγκτα.

«Ελεγχόμενη επίθεση». Το σλόγκαν αυτό «καθρεφτίζει» το... δρόμο μέσα από τον οποίο η Ομόνοια θα προσπαθήσει για την πρόκριση την Τρίτη στο ΓΣΠ.

Αν η Ομόνοια σκοράρει νωρίς στο πρώτο μέρος η πριν τελειώσει το ημίχρονο τότε οι πιθανότητες είναι καλές. Με υπομονή βέβαια και όχι βιασύνη. Το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος είναι με βάση τις συγκεκριμένες συνθήκες θετικό. Α, και αυτή τη φορά να περιορίσει το Βαλμπουενά. Γιατί χθες δεν το έκανε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X