ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Δικαίωση» αναλόγως αποτελέσματος

Προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας και... ενίσχυση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει τέσσερις βαθμούς χαμένους, ούσα στην τρίτη θέση τη στιγμή που μάλιστα έχει βγάλει δυο ντέρμπι με θετική παρουσία και τέσσερις βαθμούς ως συγκομιδή.

Το αναφέρω, έτσι για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, καθώς οι φίλοι της Ομόνοιας μετά τη βαριά ήττα και αποκλεισμό από τη Μιτιλαντ και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα όπου η ίδια έκανε τα εύκολα δύσκολα και… εκτροχιάστηκε με δική της ευθύνη, όχι μόνο έκαναν κριτική αλλά τα είχαν βάψει μαύρα και βυθίστηκαν στην εσωστρέφεια τους. Ασφαλώς και δεν τους αδικεί κανείς γιαυτό, γιατί η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Τώρα όμως δικαιούνται να είναι ικανοποιημένοι και να προσδοκούν σε καλύτερες μέρες.

 Με την ψυχολογία στο επιθυμητό επίπεδο, έχουσα μπροστά της έναν αντίπαλο, που είναι ο περσινός πρωταθλητής και συνεχίζει να προβάλλει και φέτος ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, ενώ αυτήν τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση του πίνακα, η Ομόνοια με όπλα τις δικές της δυνατότητες, τον αέρα που διαθέτει ως μεγάλη ομάδα και τον κόσμο της, δικαιούται να βλέπει με αισιοδοξία όχι μόνο το ματς της ερχόμενης Δευτέρας αλλά και τη συνέχεια. Σαφώς και χρειάζεται δουλειά η ομάδα για να είναι εν διαρκή ανταγωνιστική, αλλά τώρα πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα.

Περί ενίσχυσης

Είναι αρκετοί – η μεγάλη πλειοψηφία για την ακρίβεια- οι οπαδοί της Ομόνοιας που πιστεύουν ότι η ομάδα χρειαζόταν περεταίρω ενίσχυση. Η θεώρηση του γράφοντος, είναι η ίδια με αυτήν της πλειοψηφίας.

Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι αυτό που «δικαιώνει» ή όχι κάθε άποψη. Όμως, ένας αθλητικός διευθυντής, στην προκειμένη περίπτωση ο Γέσπερ Γιάνσον, είναι εκείνος που πρέπει να πάρει αποφάσεις. Και ο Σουηδός είπε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι επαρκές για την ώρα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή συγκροτεί μία ομάδα βασισμένη κυρίως στον περσινό κορμό. Ας ελπίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα  δικαιώσει το Σουηδό. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση