ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δείχνει ότι «πιστεύει»

Η προέκταση των δυο ανατροπών

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ομόνοια –για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα- και μάλιστα με ανατροπή. (Θυμίζουμε ότι ανατροπή και νίκη σημειώθηκε και στο ματς με τη Δόξα).

Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει, ότι η ομάδα δείχνει στο γήπεδο ότι «πιστεύει» . Δηλαδή ακόμη και όταν το παιχνίδι δεν κυλά ευνοϊκά, ακόμη και όταν ο αντίπαλος έχει καλύτερη απόδοση, (όπως έγινε χθες στο πρώτο μέρος), οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού καταφέρνουν να ανασυνταχθούν και δείχνουν ότι αρνούνται να χάσουν ή να βγουν από το τερέν χωρίς τη νίκη.

Στα δυο αυτά τελευταία ματς η Ομόνοια χτίζει αυτοπεποίθηση και σερί. Το να σημειώσουμε ότι χτίζει και χαρακτήρα ασφαλώς δεν είναι δόκιμο να λέγεται για μια ομάδα της εμβέλειας της Ομόνοιας. Μπορεί όμως αυτό να λεχθεί για τη συγκεκριμένη «έκδοση» της ομάδας.

Την ίδια ώρα που το τριφύλλι βγάζει χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση στο αποδυτήριο και αναγράφει βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα, δίνει χαρά στους οπαδούς του που πιστεύουν στην ομάδα τους και περιμένουν να έλθουν ακόμη καλύτερες μέρες.

Αρνητικά γεγονότα δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Σωφρόνη Αυγουστή. Προέκυψαν οι τραυματισμοί του Ανταμ Μάθιους και του Γιάννη Κούσουλου, ενώ τιμωρήθηκαν και θα χάσουν ένα από τους επόμενους δύο αγώνες οι Σαιντού Αλιούμ και Χάμπος Χαραλάμπους.

Το θέμα με Λοΐζου

Το θέμα με τον Λοΐζο Λοΐζου σαφώς και  είναι αρνητικό για την ομάδα. Την ώρα που όλοι έπρεπε να αποτελούν μια γροθιά αγωνιστικά και πνευματικά, έρχεται ένα αρνητικό συμβάν. Ο παίκτης την Πέμπτη το βράδυ ανακοινώνεται στην αποστολή και την επόμενη αναφέρεται ότι δεν είναι στην αποστολή λόγω κάποιου γεγονότος πριν την προπόνηση. Ένα σενάριο λιγάκι …παράξενο. Τέλος πάντων. Όποιο και να είναι το θέμα που οδήγησε στη μη συμπερίληψη του παίκτη στην αποστολή σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, η διοίκηση καλείται να το χειριστεί με όσο το δυνατόν λιγότερο (αγωνιστικό) κόστος για την ομάδα. Για τους πολλούς πάντως το θέμα έχει δημιουργηθεί «Out of the blue» (που λένε και στα χωριά ).

Προτροπή προς τον παίκτη. Ας προβληματιστεί με το εξής: Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι δεν είναι στην αποστολή λόγω κάποιου συμβάντος, η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της Ομόνοιας θεωρούν ότι αυτός φέρει την ευθύνη για το τι συνέβη. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι έγινε. Όμως όλοι -  ή σχεδόν όλοι- κάνουν την ίδια υπόθεση. Σωστή η λανθασμένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT