ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Άλλο Δασάκι, άλλο Τούμπα

Άλλη ομάδα… απαιτείται την Πέμπτη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος μας, είναι μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε, όπως και με τον Ολυμπιακό, ανταγωνιστικοί και να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Αυτά είπε ο Χένινγκ Μπεργκ για το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η Ομόνοια δεν πάει εκεί για την τιμή των όπλων. Πάει για είναι ανταγωνιστική. Θα μπει δηλαδή στο γήπεδο για να αποκομίσει κέρδος. Και να το μεταφέρει στις αποσκευές της στη Λευκωσία.

Άλλο να κάνω προσεκτική διαχείριση δίνοντας σημασία στην ανασταλτική λειτουργία άλλο να παίξω ταμπούρι και να μην εκδηλώσω μια καλή επίθεση

Χθες η Ομόνοια ναι μεν κέρδισε δίκαια, δεν συμπεριφέρθηκε όμως συνολικά όπως αναμενόταν. Από την αποβολή του Λανγκ και μετά η ομάδα δεν τράβηξε. Ήταν παθητική. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο και κλείστηκε πίσω για να κρατήσει το σκορ. Έδωσε χώρο σε ένα αντίπαλο κατώτερης δυναμικότητας, υποβιβάζοντας εαυτήν.

Άλλο να κάνω προσεκτική διαχείριση δίνοντας σημασία στην ανασταλτική λειτουργία, άλλο να παίξω ταμπούρι και να μην εκδηλώσω μια καλή επίθεση. Αν οι παίκτες φυλάγονταν για τον ΠΑΟΚ; Ο Μπεργκ είπε πως όχι αλλά αυτό, κατά τη δική μας εκτίμηση, δεν ισχύει. Οι παίκτες άρχισαν το ματς εξαιρετικά, αλλά εδειξαν να έχουν το μυαλό στην Τούμπα και χαλάρωσαν σε μεγάλο βαθμό.

Δέχτηκαν το γκολ και δεν κατάφεραν να συνέλθουν συνεχίζοντας να παίζουν χωρίς νεύρο και κινδύνευσαν για την ισοφάριση. Είχε η Ομόνοια από το 2-1 και μετά το χειρότερο της φετινό διάστημα.

Ενθαρρυντική η παρουσία του Αμπντουλαχί Σεχού, θετικό γεγονός το σκοράρισμα του Μίχαελ Ντούρις και αξιοσημείωτη η παρουσία του Ζιόρντι Γκόμεθ μετά την περιπέτεια.

Εννοείται ότι περιμένουμε να δούμε μια άλλη Ομόνοια την ερχόμενη Πέμπτη. Όχι αυτήν την πλαδαρή ομάδα που είδαμε στο Δασάκι στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, αλλά αυτήν που ξέρουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση