ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αυτοί που μιζεριάζουν

Επέκταση χθεσινής δήλωσης του προέδρου του σωματείου Μάριου Αργυρίδη, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Όπως ακούω ορισμένους  να μιλούν, είναι σαν να είμαστε τρίτοι και προσπαθούμε να ανέβουμε πρώτοι. Είμαστε πρώτοι με έναν βαθμό διαφορά».

Αυτό το είπε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας (και μέλος του ΔΣ  της εταιρείας), Μάριος Αργυρίδης, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Είναι δικαιωματικά στην πρώτη θέση και εκεί σκοπεύει να παραμείνει μέχρι το τέλος

Δεν το είπε επακριβώς ο Πρόεδρος. Αυτοί οι ορισμένοι-που δυστυχώς δεν είναι λίγοι- δεν μιλούν ωσάν η ομάδα να είναι τρίτη. Μιλούν λες  και δεν έχει πια καμιά ελπίδα για τίτλο!

Η ομάδα που από πέρυσι βαδίζει με σταθερό  βηματισμό σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ομάδα που την  Πέμπτη το βράδυ σάρωσε όλα τα βραβεία της ΕΑΚ. Η ομάδα που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα!

Είναι τα ίδια βούρλα που πέρυσι...έπρεπε να διακοπεί το πρωτάθλημα για να ξεφύγουν από τα φοβικά τους σύνδρομα και να πουν, προσέξτε, όχι ότι η ομάδα δικαιούταν να πάρει το πρωτάθλημα-αυτή ήταν η πραγματική διάσταση  των πεπραγμένων- αλλά ότι ήταν …πρωταθλήτρια!  Το παραλυμένο από το φόβο μυαλό τους, βλέπετε, με την (ορθώς) επιβληθείσα  διακοπή του πρωταθλήματος, είχε … απελευθερωθεί (από το φόβο) και μιλούσαν πια εκ του ασφαλούς.

Μετά την πρόσφατη ήττα από τον Απόλλωνα, λένε ότι «ως εδώ ήταν», ότι η ομάδα κλάταρε, ότι ο Μπεργκ πρέπει να παίζει με εξτρέμ (λες και το έκανε ποτέ εκτός από την περίπτωση Ακιντόλα) ότι δεν πρέπει να παίζει χωρίς ...ψηλό στην επίθεση ( Μεγαλοδύναμε Θεέ!) ότι… ότι…

Ότι γενικώς όλα είναι «Μαύρα κι άραχλα». (Το άραχλος είναι ο λαϊκός τύπος του άραχνος).

Αυτοί οι μιζεριάζοντες -που δεν είναι ίδιον μόνο της Ομόνοιας- είναι ιδιαζόντως επικίνδυνοι για κάθε ομάδα.

 Μόνο…κούπα

Η Ομόνοια είναι έτοιμη για επάνοδο στις νίκες για να συνεχίσει την πορεία διεκδίκησης του τίτλου. Είναι δικαιωματικά στην πρώτη θέση και εκεί σκοπεύει να παραμείνει μέχρι το τέλος που θα προσπαθήσει μάλιστα να το  προκαλέσει …πρόωρα. Βλέπει μόνο την κούπα. Τίποτα λιγότερο.

Αύριο παρατάσσεται στο γήπεδο με πλήρη σοβαρότητα και αλλαγμένο πρόσωπο για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, να συνεχίσει το δρόμο της και ταυτόχρονα να δείξει την ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου.

Με βάση τις ενδείξεις ο Χένινγκ Μπεργκ προτίθεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λεμεσού. Ερικ Μποτεάκ, Φώτης Παπουλής διεκδικούν θέση, ενώ είναι δεδομένη η παρουσία του Άνταμ Λανγκ.

Δεν υπολογίζει τους Μίκαλ Ντούρις, Κίκο, Τόμας Χούμποτσαν και Ανδρόνικο Κακουλλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση