ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Μεγαλώνει η πίεση για την ενίσχυση

Ο κόσμος περιμένει τις κινήσεις

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το θέμα της ενίσχυσης είναι αυτό που απασχολεί τον κόσμο της Ομόνοιας που περιμένει εναγωνίως τις κινήσεις για τη βελτίωση της ομάδας. Αυτή η πίεση για ενίσχυση πηγάζει από τις διαπιστωμένες αγωνιστικές αδυναμίες και το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης κάποιων ποδοσφαιριστών.

Και ο χρόνος όμως πιέζει και αν δεν υπάρχουν …εντάξεις στο δυναμικό που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, υπάρχει μέγα θέμα. Στόχος -θα πρέπει να- είναι οι παίκτες που θα έρθουν να ενσωματωθούν στην ομάδα το συντομότερο και φυσικά να είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή στα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Με βάση τα όσα λέγονται επίσημα εδώ και καιρό –περί ασταμάτητου σχεδιασμού- η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μετεγγραφές.

Σύντομα πάντως θα φανεί κατά πόσο η Ομόνοια είναι προετοιμασμένη για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και θα φανεί όχι μόνο με την αριθμητική ολοκλήρωση κάποιων μετεγγραφών, αλλά και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

Πέραν της ενίσχυσης είναι ενδεχόμενο να προκύψει αποχώρηση, ή πώληση παίκτη, οπόταν σε τέτοια περίπτωση είναι λογικό να επηρεάζεται και ο σχεδιασμός.

Η Ομόνοια, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τρίτης (2/1) με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Με στόχο την επάνοδο στις νίκες. Μέσα από τις προπονήσεις θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβει ο Ανταμ Μάθιους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση