ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο συνωστισμός των φορ

Ερνστ Ασάντε, Μάρκο Τσέποβιτς, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μίκαλ Ντούρις για τη θέση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ερνστ Ασάντε, Μάρκο Τσέποβιτς, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μίκαλ Ντούρις. Αυτοί είναι αυτή τη στιγμή οι τέσσερις (!) φορ κορυφής της Ομόνοιας. Έτσι χωρίς καλά καλά να το …καταλάβουμε (λέμε τώρα) η Ομόνοια έχει τώρα στο δυναμικό της τέσσερις ποδοσφαιριστές στη θέση του κεντρικού κυνηγού. Σαν πολλοί δεν είναι;

Με αυτήν την πληρότητα η Ομόνοια σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνει από παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια το ζητούμενο είναι η πληρότητα να συνδυάζεται με την αποτελεσματικότητα. Γιατί η ουσία αυτή είναι. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.

Η προσοχή στρέφεται ασφαλώς στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο(6.30μμ) απέναντι στη φορμαρισμένη ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου». Η αντίπαλος προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και ως φυσικό επόμενο διατηρεί πολύ καλή ψυχολογία. Η Ομόνοια καλείται να κάνει το αυτονόητο. Να δείξει και πρακτικά την ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει στη διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ανταμ Λανγκ και Ερνστ Ασάντε, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους. Στον αντίποδα επανέρχεται ο Γιαν Λέζιακς, που για να λέμε και την αλήθεια ξαπόστασε και λίγο με την απουσία του από το ματς με τον Εθνικό. Οπωσδήποτε το χρειαζόταν.

Η απουσία του Ασάντε, φέρνει ως βασικό φορ ένα εκ των Μάρκο Τσέποβιτς, Ανδρόνικο Κακουλλή, Μίκαλ Ντούρις.

Τη θέση του Ανταμ Λανγκ αναμένεται να πάρει ο Τόμας Χούμποτσαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση