ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Νίκη για να βρει καινούριο δρόμο

Αυτό επιδιώκει σήμερα (7μμ) το «τριφύλλι» απέναντι στον Άρη στη Λεμεσό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Πρώτο ματς για το μίνι πρωτάθλημα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, πρώτο ματς για το Γιάννη Αναστασίου. Η Ομόνοια σήμερα (7μμ) με αντίπαλο το Άρη στη Λεμεσό θέλει να κάνει μια καλή αρχή και στις δυο εκφάνσεις του πράγματος. Πέραν τούτου θέλει να κερδίσει τον αντίπαλο για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια.

Η νίκη είναι ένα αγωνιστικά καλό βήμα προς την κατεύθυνση της κατάκτησης της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Στη σφαίρα δε της ψυχολογίας (ενδεχόμενη νίκη) είναι ακόμη πιο ουσιαστική.

Η ομάδα είναι πληγωμένη σωματικά και πνευματικά. Είναι δύσκολο το έργο της απέναντι σε μια πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα που θέλει και αυτή τη νίκη για να συνεχίσει επιτυχώς την προσπάθεια στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να τα δώσει όλα για το στόχο .

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Αμού, Μπεζούς.

Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Φουάντ Μπασιρού, Βέλικο Σίμιτς, Πάρις Ψάλτης. Επιστρέφουν οι Ανταμ Μάθιους και Φρανσίς Ουζόχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση