ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κριτήριο για όλους πλέι οφ και κύπελλο

Η ευκαιρία για συγκεκριμένους παίκτες να …διορθώσουν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αυτοί οι αγώνες πρωταθλήματος που έρχονται και ολοκληρώνουν τη σεζόν δεν έχουν αγωνιστικό ή αν θέλετε βαθμολογικό στόχο που εμφανίζεται ως εφικτός –το Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση - αλλά για κάποιους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μπορεί να στοιχειοθετούν και την τέλεια ευκαιρία για να διορθώσουν την εικόνα τους. Φυσικά κα οι αγώνες κυπέλλου εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο.

Είναι διαπιστωθέν ότι πέραν των όλων αστοχιών που έγιναν, υπάρχουν ποδοσφαιριστές όντες από παλιότερα  στο ρόστερ, στη φετινή χρονιά που έχουν ξαφνιάσει αρνητικά με την απόδοση τους. Αλλιώς τους ξέραμε, αλλιώς τους βλέπουμε. Φτωχή απόδοση έχουν και ποδοσφαιριστές που ήλθαν φέτος. Άρα όλοι αυτοί οι παίκτες μέσω του μίνι πρωταθλήματος που έχει ήδη αρχίσει έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, κάτι που αν γίνει θα μετρήσει στην αξιολόγηση του Τεχνικού Διευθυντή που όλο και έρχεται αλλά δεν τον βλέπουμε.

ίναι σαφές ότι η Ομόνοια του 2023-24 του θα επενδύσει σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα διαθέτουν το επίπεδο και την ανθεκτικότητα ανταπόκρισης σε υψηλούς στόχους

Είναι σαφές ότι η Ομόνοια του 2023-24 του θα επενδύσει σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα διαθέτουν το επίπεδο και την ανθεκτικότητα ανταπόκρισης σε υψηλούς στόχους. Ητοι πρωτάθλημα,κύπελλο και πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο (αν πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο). Από αξιολόγηση περνά και ο Σωφρόνης Αυγουστή που μέχρι τώρα παίρνει άριστα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετρά τις επιστροφές των Φαμπιάνο και Καρίμ Ανσαριφάρντ για το αυριανό ματς στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ενώ δεν υπολογίζει στους Φουάντ Μπασιρού και Μπράντον Μπάρκερ. Ο Μορέτο Κασάμα παραμένει αμφίβολος ενώ ο Παναγιώτης Ζαχαρίου έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει.

Οσον αφορά στο Κύπελλο που αποτελεί το μεγαλο στόχο, η Ομόνοια είναι σε αναμονή του ορισμού του πρώτου ημιτελικού αγώνα με την Πάφος FC . Η μοίρα έφερε απέναντί της την ομάδα που έχει στον πάγκο τον Χένινγκ Μπεργκ. Τον προπονητή που οδήγησε το «τριφύλλι» στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση