ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το μονοπάτι απόδρασης

Απόδοση αριθμού παικτών, ανασταλτικός τομέας, αλλαγές στην ενδεκάδα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το βράδυ της Κυριακής, η Ομόνοια θα μπει στο γήπεδο κουβαλώντας το φορτίο που της προκάλεσαν ο αποκλεισμός από τη Ευρώπη και η πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα. Τα πόδια θα είναι βαριά καθώς η έντονη αμφισβήτηση δεν έκανε και δεν κάνει ποτέ εξαιρέσεις.

Είναι ασφαλώς μια ευκαιρία για τους παίκτες που οφείλουν να διαισθανθούν την ευθύνη της αναστροφής του κλίματος. Ας το πράξουν λοιπόν. Ας το αναστρέψουν. Ας ενεργήσουν έτσι ώστε αυτή η κατάσταση που εξελίσσεται αρνητικά να διορθωθεί.

Ας ενεργήσουν έτσι ώστε αυτή η κατάσταση που εξελίσσεται αρνητικά να διορθωθεί

Βέβαια το ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες, αλλά πριν το ντέρμπι δεν γίνεται τίποτα επί τούτου (η πλειοψηφία πάντως του κόσμου διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο θα γίνει ενίσχυση ουσίας αλλά ….η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).

Στην περίπτωση ισχύει το μότο, που λέει «αυτούς έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε».

Πέραν των όποιων αγωνιστικών δεδομένων που αφορούν το αυριανό ματς υπάρχουν δυο πικρές πραγματικότητες που η Ομόνοια καλείται να διαφοροποιήσει στο γήπεδο για να σκάψει ένα μονοπάτι απόδρασης από το κλίμα έντονης εσωστρέφειας. Ας τις δούμε τις πραγματικότητες.

Το γκρουπ των παικτών που παραμένουν μακριά από τα στάνταρ τους. Η αν θέλετε που αποδίδουν κατώτερα του αναμενομένου δεν είναι μικρό και αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθεια της. Αυτοί οι παίκτες, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, δεν παρουσιαστούν ανεβασμένοι μάλλον τίποτα θετικό δε θα γίνει και η ομάδα μένει στον ίδιο παρανομαστή. Δεν θα πούμε ότι το έργο τελειώνει, γιατί είναι αρκετά νωρίς.

Το άλλο φλέγον θέμα που επίσης αποτελεί εμπόδιο για την ομάδα αφορά τη συμπεριφορά του συνόλου στον ανασταλτικό τομέα καθώς τα 13 γκολ που δέχθηκε η ομάδα σε εφτά επίσημα ματς είναι πολλά. Κάτι ειδικότερο που είναι και αυτό ενδεικτικό . Η Μίντιλαντ στο ματς στη Δανία ειχε 13 τελικές προσπάθειες (11 στο στόχο) ενώ η Καρμιώτισσα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ειχε 12 τελικές(11 στο στόχο).

 Ο Σωφρόνης Αυγουστή προτίθεται να προβεί σε αλλαγές, στη ενδεκάδα στο αυριανό ντέρμπι σε σχέση με το τευταιο παιχνιδι πρωταθλήματος πιθανότατα σε όλες τις γραμμές. Λανγκ, Λέτζιακς, Κασάμα, Κούσουλος, Λοΐζου και Κακουλλής διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Τζακ Φράνσον ανεβάζει ρυθμούς και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Και πάλι θα απουσιάσουν οι Νικόλας Παναγιώτου και Πάρις Ψάλτης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση