ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Στο «πόδι» ο λαός για τη Νότια

Υπάρχουν πολλοί που περιμένουν και κάποιοι θα μείνουν εκτός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τα 10 χιλιάδες εισιτήρια που αναλογούν στην Ανατολική και Βόρεια κερκίδα για τον τελικό του κυπέλλου έχουν βρει κάτοχο και πλέον όλοι αναμένουν το τι θα αποφασιστεί για τη Νότια κερκίδα από ο πλευράς Εθνικού. Η απουσία είναι αυτό που είπε ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου.

«Δεσμεύομαι, ότι δεν θα αφήσουμε κενή καρέκλα. Θέλω να το χαρεί ο κόσμος και να είναι γιορτή».

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι 14 χιλιάδες εισιτήρια θα περάσουν σε «πράσινα» χέρια.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι 14 χιλιάδες εισιτήρια θα περάσουν σε «πράσινα» χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολλοί οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και ψάχνουν εισιτήριο. Υπάρχει έντονη πρόθεση για παρακράτηση θέσεων Κάποιοι πάντως θα είναι άτυχοι - γιατί η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά- και θα πρέπει να αρκεστούν να δουν το ματς από την τηλεόραση.

Στο μεταξύ, φθάνει στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου. Η εδώ παρουσία του το πιθανότερο είναι ότι θα ενεργοποιήσει  θέματα σχεδιασμού. Ήδη έχει γίνει αρκετή δουλειά, αλλά είναι λογικό ότι ανακοινώσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά τον τελικό.

 Η χωρητικότητα και το ρεκόρ

Η χωρητικότητα του ΓΣΠ είναι στις 22859 θέσεις και με τα νέα δεδομένα, δηλαδή την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αύξηση του ποσοστού πληρότητας του ΓΣΠ από 85%, που ισχύει σήμερα, στο 95%, υπάρχει δυνατότητα να δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο 21716 φίλαθλοι.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ εισιτηρίων στο ΓΣΠ «κατέχει» ο αγώνας ΑΠΟΕΛ- Ομόνοια που έγινε στις 7.12.2002. Διατέθηκαν 23,043 εισιτήρια. Τέτοια χωρητικότητα δεν υπάρχει σήμερα.

Ο Νιλ Λένον ετοιμάζει την ομάδα για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, Είναι δεδομένο πως η ενδεκάδα που θα δούμε αύριο θα είναι διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς,

Ο Τιμ Μάταβζ και ο Γιαν Λέτσιακς θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς της Τετάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση