ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δεν σκόραρε ούτε με πέναλτι

Αποτυχία το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Πρώτη απώλεια για την Ομόνοια εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Εξήλθε ισόπαλη με την ΕΝΠ (0-0) και έπεσε θύμα έκπληξης. Είναι η πρώτη φορά που η Ομόνοια δεν σκοράρει και η πρώτη φορά που η ΕΝΠ δεν δέχεται γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτήν τη φορά  το ανοικτό rotation δεν έκανε τη δουλειά του. Αν σκόραρε ο Γκόμεθ στο πέναλτι,  θα λέγαμε ότι το rotation έκανε τη δουλειά του. Η εκτίμηση ή η κριτική, βέβαια δεν πρέπει να γίνεται ανάλογα με το αποτέλεσμα. Είναι συνολικά που πρέπει να γίνεται. Και θα πρέπει να  έχει σχέση και με την απόδοση των παικτών.

Η Ομόνοια ήταν σήμερα η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχε παραγωγική κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Η μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 82’ όταν ο Παπουλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πέτρου, αλλά ο Ζιόρντι Γκόμεθ στην εκτέλεση απέτυχε να σκοράρει αφού ο νεαρός κήπερ έπεσε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα. Ο συγκεκριμένος είχε και άλλες καλές  αποκρούσεις και αποτέλεσε καλή ...αιτία για να μην σκοράρει η Ομόνοια.

Προσπάθησε έντονα η Ομόνοια στο δεύτερο μέρος –στο πρώτο μέρος ήταν αργή, ακίνδυνη, δεν είχε κίνηση, ούτε και πίεζε τον αντίπαλο που έκλεισε τους διαδρόμους, ενώ δεν είχε ούτε έμπνευση - αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει γιατί υπήρχε αδυναμία στη δημιουργία σωστής ενέργειας στο φίνις.

. Βρήκε την ευκαιρία για την νίκη αλλά την κλώτσησε. Τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, μπαίνεις μέσα και τα σκοτώνεις από νωρίς. Γιατί άμα δεν το κάνεις δημιουργούνται… επιπλοκές. Ετσι ακριβώς έγινε σήμερα.

Η Ομόνοια σε διάταξη 4-1-4-1 αγωνίστηκε με Φαμπιάνο, στο τέρμα, στην άμυνα οι Μαυρία , Παναγιώτου, Κούσουλο , Κίκο, Σεχού μπροστά από την άμυνα, Τιάγκο, Λοΐζου, Ασάντε, Σενέ τετράδα πιο μπροστά και Κακουλλή στην κορυφή

Στο 59’ ο Παπουλής άλλαξε το Λοΐζου και ο Τζιωνής το Σενέ με τη διάταξη θα αλλάζει σε 4-2-3-1 και στο 75’ ο Γκόμεθ τον Τιάγκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση