ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ν.Μίλετιτς: Από περιττός, βασικός και απόλυτος!

Η άνοδος του Σέρβου κεντρικού αμυντικού της Ομόνοιας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια πραγματοποιεί θετική πορεία στο πρωτάθλημα σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Ειδικά στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, η εικόνα χωρίς να είναι εντυπωσιακή, (εξαιρείται το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του ματς με την ΑΕΛ) είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και δημιουργεί στον κόσμο συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Τονίζεται…συγκρατημένη. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

Υπάρχει και ένα επί μέρους στοιχείο που μπορεί κανείς να κρατήσει ως θετικό σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Είναι ο Νεμάνια Μίλετιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός από την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά έχει γίνει βασικός, ων μάλιστα και …απόλυτος σε χρονική διάρκεια συμμετοχής μαζί με τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Ανταμ Μάθους!

Ναι, ο Σέρβος και οι δυο συμπαίκτες του κατέχουν αυτή την επίδοση με 360΄ λεπτά στο ενεργητικό έκαστος. Μη μου πείτε ότι υπάρχουν πολλοί απο μας που πίστευαν τέτοιο πράγμα πριν από λίγο καιρό.

Μετά από μία σεζόν μετριότητας -ήλθε στην Ομόνοια πέρυσι- θεωρήθηκε αναπληρωματικός ,ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που πέρασε  θεωρήθηκε και «περιττός», αφού το όνομα του κυκλοφορούσε ανάμεσα σε αυτούς που φέρονταν ως υποψήφιοι για έξοδο από το ρόστερ. Στα ματς της Ευρώπης  αγωνιζόταν λίγο ως αλλαγή.  Κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όμως, έπαιξε βασικός και από τότε δεν ξαναβγήκε.  Οχι τυχαία.  Με το σπαθί του κέρδισε  τη θέση. Αν συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο απόδοσης, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την Ομόνοια που έχει υποφέρει αρκετά στο συγκεκριμένο χώρο.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το ματς ΓΣΠ με τον Άρη (ΓΣΠ Δευτέρα 7μμ). Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί, τους Φουάντ Μπασιρού, Βέλικο Σίμιτς και Μαρκίνιος Σιπριάνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση