ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπηχτές για άλλες ομάδες και πληρωμές φόρων

Η αναφορά του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας

Τις φορολογικές οφειλές ορισμένων Σωματείων/Εταιρειών προς το κράτος κλήθηκε να σχολιάσει στον ΣΠΟΡ FM 95,0 (δες ΕΔΩ), ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «πρασίνων» ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ομόνοια είναι συνεπέστατη όσο αφορά τις υποχρεώσεις της προς την Κυπριακή Δημοκρατία ενώ πρόσθεσε πως είναι άδικο κάποιες ομάδες να είναι συνεπέστατες και κάποιες άλλες όχι.

Η αναφορά του:

«Η Ομόνοια είναι συνεπέστατη όσο αφορά τις υποχρεώσεις της. Πληρώνει κανονικά όλες τις δόσεις της και τους φόρους. Είναι άδικο κάποιες ομάδες να είναι συνεπέστατες και κάποιες άλλες όχι, διοχετεύοντας αλλού τα ποσά που θα έπρεπε να καταβάλουν σε φόρους»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Με γκολ του Βραζιλιάνου οι Πράσινοι παραμένουν στο κυνήγι της 3η θέσης και πάνε με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ
Παντελής Παντελή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ