ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Ζητήσαμε αλλαγή και ο διαιτητής δεν το επέτρεψε»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νορβηγός

Την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γνωρίζουμε τι είναι να κερδίζεις ένα παιχνίδι στην τελευταία φάση. Το νοιώσαμε με τον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα χάσαμε στην τελευταία φάση και ήταν πολύ απογοητευτικό. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στην Ευρώπη όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε, είναι λυπηρό Ζητήσαμε κάνουμε αλλαγή λίγο πριν πετύχει το γκολ η αντίπαλη ομάδα όμως ο διαιτητής δεν επέτρεψε την αλλαγή και έτσι ακολούθησε η φάση με το γκολ.»

Για τον λόγο που ήρθε η ήττα: «Κυρίως λόγω της ποιότητας του αντιπάλου ήρθε η ήττα. Μας πίεσαν πολύ στο τέλος, ήταν λίγο τυχεροί στο τέλος. Κάναμε πολλά καλά πράγματα, είχαμε καλή απόδοση. Προηγηθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, δεχτήκαμε γκολ στο τέλος και είναι δύσκολο. Είναι πάντως καλή ομάδα η PSV».

Για τις κρίσιμες φάσεις: «Νομίζω παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και το ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες δείχνει και την πίστη αλλά και τη νοοτροπία μας. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για εμάς. Πήραμε την Ευρωπαϊκή μας παρουσία σε άλο επίπεδο παρά το ότι χάσαμε».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτή είναι πλέον η ζωή μας και πρέπει να προσαρμοστούμε. Το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και θέλουμε να το κυνηγήσουμε. Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικό να παίζουμε παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όμως είναι μέρος της εξέλιξης μας να μπορούμε να παίζουμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό και μετά να πηγαίνουμε πανέτοιμοι σε ένα παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση