ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Τα χθεσινά αποτελέσματα ίσως να μας έβαλαν πίεση»

Δηλώσεις του τεχνικού της Ομόνοιας

Η Ομόνοια δεν τα κατάφερε και έχασε χρυσή ευκαιρία για να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή. Η ευκαιρία πήγε στον κάλαθο μιας και η ήττα απ’ τον Εθνικό ήταν από αυτές που λες εκτός προγράμματος. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, σημείωσε πως έλειψε η ποιότητα, ο ρυθμός και το θάρρος.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του. Εμείς δεν είχαμε την ποιότητα που συνηθίσαμε. Βρήκαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε δυο τέρματα κάτι που δεν συνηθίζουμε. Όμως πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και έτσι. Νομίζω πως αυτή η ομάδα . Σήμερα δεν είχαμε την ποιότητα, τον ρυθμό, το θάρρος να παίξουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Δοκιμάσαμε ότι μπορούσαμε αλλά χωρίς το θάρρος που χρειαζόταν για να σκοράρουμε και να φτιάξουμε και άλλες ευκαιρίες».

Για τον τραυματισμό του Γιόρντι και αν επηρέασε: «Ο τραυματισμός του Γιόρντι είναι σημαντικός αλλά παίξαμε και άλλα παιχνίδια χωρίς τον Γιόρντι. Ίσως να το ήθελαν οι παίκτες πολύ σήμερα γιατί είδαν και χθες τα αποτελέσματα και αυτό ίσως να δημιούργησε κάποια πίεση. Είναι κάτι όμως που πρέπει να μάθουμε και να διαχειριζόμαστε».

Για τη διαιτησία: «Ίσως κάποιες αποφάσεις να μπορούσαν να ήταν διαφορετικές όμως θα δούμε την ομάδα μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ποιότητα, να τελειώσουμε περισσότερες φάσεις και να βρούμε περισσότερες φάσεις. Μένουμε στα δικά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X