Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.
Αναλυτικά:
«Ναι ήταν μια πολύ καλή ημέρα, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι όπως το παρουσιάζεται. Προηγήθηκαμε με ένα γκολ στο ημίχρονο, όταν πετύχαμε δεύτερο και τρίτο γκολ όλα έγιναν βέβαια πιο εύκολα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, γνωρίζουμε την δυναμικότητα της ΑΕΛ, πόσο σπουδαίος αντίπαλος είναι.
Ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν ήταν τόσο διαφορετικός από άλλες φορές. Μερικές φορές πρέπει να είσαι λίγο πιο ευέλικτος. Ο Τάνκοβιτς έπαιξε περισσότερο στη θέση που παίζει ο Γιόβετιτς, είναι και οι δυο πολύ ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να συνδυαστούν με τους άλλους. Έχουμε πολλούς παίκτες. Ο Τάσος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση επίσης αν και ακόμα δεν είναι στο 100%. Μετά ήρθε ο Ευάγγελος και έδειξε πως μπορεί να προσφέρει και να σκοράρει, έκανε πολλά καλά πράγματα. Το ίδιο και ο Σεμέδο που πάντα είναι επικίνδυνος. Επίσης οι δυο κεντρικοί μας αμυντικοί αμύνθηκαν πολύ καλά, το ίδιο και ο Μασούρας απέναντι στον γρήγορο Νατέλ. Και ο Κίτσος είναι πάντα πολύ καλός αμυντικά. Είχαμε πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις σήμερα».
Για τους τραυματισμούς Εβάντρο και Άϊτινγκ και για τους Στεπίνσκι και Γιόβετιτς: «Ο Άϊτινγκ δέχθηκε ένα χτύπημα, δεν θα είναι πρόβλημα. Ο Εβάντρο το ίδιο, ήταν απλά ένα σφίξιμο. Ο Μαέ είχε ένα μικρό ατύχημα με το μάτι του στην προπόνηση και από την Τετάρτη δεν έκανε πολλές προπονήσεις, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Στεπίνσκι έχει ένα μικρό τραυματισμό, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, θέλαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Γιόβετιτς τα πάει καλά, δουλεύει σκληρά αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος».






























