ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη» (vid)

Μίλησε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, την ήττα με την Πάφο και τους τερματοφύλακες

Δηλώσεις στην κάμερα του OFC Tv παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένιγνκ Μπεργκ, ενόψει και του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τις ατυχίες που προέκυψαν με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή.

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι είναι ισοδύναμο και δύσκολο. Θα είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής. Η Ανόρθωση έκανε καλή αρχή στη σεζόν όπως και εμείς και είμαι σίγουρος πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ενδιαφέρον. Εμείς ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο έτσι και αλλιώς. Ίσως να έχουν λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση γιατί αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι. Οι ομάδες αγωνίζονται διαφορετικά, και η Ανόρθωση έχει διαφορετικού τύπου ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα στον αγώνα με την Πάφο όμως ξέρουμε πως κάποια πράγματα χρειάζονται βελτίωση και θα δουλέψουμε σε αυτά. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μέχρι στιγμής, είχαμε μία καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την ήττα απ' την Πάφο και τι είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτό που είπα στους παίκτες θα μείνει μεταξύ εμένα και αυτών. Προοδεύουμε, αναπτυσσόμαστε, έχουμε μία ομάδα με σωστή νοοτροπία που βελτιωνόμαστε. Πάντα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε στην αρχή κάτι καλού, είναι μακριά η σεζόν και πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε»

Για τους τερματοφύλακες: «Να συμβεί αυτό με τους δυο τερματοφύλακες την ίδια μέρα είναι κάτι πολύ ατυχές.  Είναι δύσκολο τώρα να βρούμε αντικαταστάτη, αφού δεν υπάρχει μετεγγραφική περίοδος. Φυσικά έχουμε και άλλους τερματοφύλακες στην ομάδα που μπορούν να αγωνιστούν, αλλά το επίπεδο του Φράνσις και του Παναγή είναι πολύ καλό. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες προκλήσεις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ως ομάδα, ως Σύλλογος, ως ποδοσφαιριστές και προπονητές είναι κάτι που πρέπει όλοι να διαχειριστούμε, να βρούμε τις λύσεις και να βεβαιωθούμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ακόμη έχουμε μία καλή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τα παιχνίδια και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για τους φίλους της ομάδας:  «Είναι φανταστικοί μέχρι στιγμής στη σεζόν.  Η βοήθεια στους παίκτες, στην ομάδα και η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν στα παιχνίδια μας είναι σημαντική. Οι παίκτες νιώθουν τη στήριξη τους, δίνουν περισσότερα, τονώνεται η αυτοπεποίθηση τους όταν έχουν τους φιλάθλους μας κοντά τους. Ελπίζω να συνεχίσουν και μαζί μπορούμε να πετύχουμε». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X