ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Θέλει δουλειά και ενίσχυση

Έγιναν και πάλι πειράματα, με την ομάδα να χρειάζεται βελτίωση και ποιότητα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Την ήττα στο δεύτερό της φιλικό παιχνίδι και πρώτο επί πολωνικού εδάφους, γνώρισε χθες η Ομόνοια από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (1-3). Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Χένινγκ Μπεργκ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους διαθέσιμους παίκτες και να δοκιμάσει τον σχηματισμό 4-2-3-1, ενώ στο παιχνίδι με τη Ζάμαλεκ είχε παρατάξει το σχηματισμό 4-4-2.

Είναι ασόβαρο και άστοχο να προβεί κανείς σε κριτική για το χθεσινό παιχνίδι, που ήταν το δεύτερο στην περίοδο της προετοιμασίας. Μπορούν όμως να γίνουν  δύο διαπιστώσεις. Η πρώτη είναι ότι η ισραηλινή ομάδα ήταν πιο ποιοτική, πιο έτοιμη αγωνιστικά, είχε διαστήματα καλής κυκλοφορία της μπάλας, σαφέστατα καλύτερη από την της Ομόνοιας, ενώ έφθανε σχετικά εύκολα σε θέση βολής. Σκόραρε τρις και βρήκε δοκάρια πεντάκις.

Τα κενά στην Ομόνοια είναι εμφανέστατα σε άπασες τις γραμμές

Η δεύτερη διαπίστωση είναι πως τα κενά στην Ομόνοια είναι εμφανέστατα σε άπασες τις γραμμές. Η ενίσχυση αποτελεί αδήριτη ανάγκη, το συντομότερο. Γιατί όσο στο βασικό μέρος της προετοιμασίας λείπει η μισή σχεδόν ενδεκάδα, δεν βγαίνουν συμπεράσματα, αλλά κυρίως δεν βγαίνει … δουλειά.

« Πέρσι ήταν μία από τις χειρότερες σεζόν και δεν μας παίρνει φέτος να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να κάνουμε κάτι όχι απλά καλύτερο αλλά πολύ καλύτερο.» Αυτά είπε χθες μεταξύ άλλων στην κάμερα της PrimeTel ο Ελλαδίτης παίκτης των «πρασίνων», Χάρης Μαυρίας.

Εύστοχη δήλωση.Το «πολύ καλύτερο.» όμως με βάση το τι είδαμε χθες, χρειάζεται δύο πράγματα. Δουλειά και μετεγγραφές.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο απέναντι στην Πολωνική Άρκα Γκντίνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X