ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μας γλύτωσε το πρωτόκολλο

Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα γινόταν σε μια κοινή συνέντευξη τύπου Μπεργκ- Κετσπάγια

24sports team

info@24sports.com.cy

Από φέτος λόγω πρωτοκόλλου, οι συνεντεύξεις τύπου γίνονται με τον κάθε προπονητή από μόνο του να κάνει δηλώσεις. Ενώπιον δηλαδή των δημοσιογράφων βρίσκεται ένας και μόνο προπονητής ο οποίος λέει τα δικά του χωρίς να έχει τον συνάδελφο δίπλα του.

Εξ όσων έχουμε καταλάβει σε μια υποθετική σημερινή συνέντευξη τύπου, με τους Μπέργκ και Κετσπάγια να κάθονται δίπλα, θα είχαν πάρει μια άλλη τροπή τα πράγματα όχι και πολύ ήρεμη.

Με τον Μπεργκ να δηλώνει κατά καιρούς ότι «πήραμε το πρωτάθλημα» ή ότι «η ομάδα αυτή ήρθε δεύτερη» εννοώντας την Ανόρθωση, ή ότι «μάλλον ήθελαν να πάρουν εκδίκηση», ο Τιμούρ δεν φημίζεται ούτε για την ψυχραιμία του ούτε για την διπλωματική του γλώσσα.

Άλλωστε ο Γεωργιανός μιλώντας μετά το Νορβηγό έβγαλε από μέσα του πολλά απ’ αυτά που εδώ και καιρό επιθυμεί να πει. Και υποθετικά μιλώντας ακούγοντας τον Μπεργκ να μιλά για εκδίκηση των αντιπάλων, είναι σίγουρο ότι η αντίδραση του μόνο ψύχραιμη δεν θα ήταν… και όλοι εμείς απλά θα ήμασταν μάρτυρες πιθανόν μιας κατάστασης όχι και τόσο συνηθισμένης ανάμεσα σε δύο συναδέλφους.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Η Ομόνοια που βρέθηκε από τη Γη της Επαγγελίας στον Αρμαγεδώνα κι ο Μπεργκ που πάει να γίνει από Μωυσής… Ιωάννης ο Βαπτιστής ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ